خرید عمده برنج هندی gtc

خرید عمده برنج هندی جی تی سی | gtc

قیمت امروز برنج هندی جی تی سی تنظیم بازار

خرید عمده برنج هندی gtc

برنج هندی gtc نامی آشنا در صنعت مواد غذایی است که درباره نحوه تولید و تفاوت آن با دیگر برنج های موجود در بازار، سوالات و ابهامات زیادی وجود دارد. برنج های gtc معمولا از کشورهای متعددی مانند هند، پاکستان و یا تایلند وارد ایران شده و با توجه به قیمت مناسبی که دارند، در بسیاری از مراکز مانند بیمارستان ها، هتل ها و یا دانشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله به صورت کامل و اختصاصی، کیفیت و قیمت برنج هندی gtc را با سایر انواع برنج مقایسه خواهیم نمود.

(در حال حاضر امکان فروش برنج فراهم نیست)

برنج هندی gtc چیست؟

در کشور ما برنج gtc که مخفف کلمه Government trading corporation می باشد، به برنج های وارداتی شرکت بازرگانی دولتی ایران، که برای تنظیم بازار از کشورهای هند، پاکستان و تایلند تهیه می شود، اطلاق می گردد. گاهی اوقات به علت تشابه اسمی، برنج های وارداتی این شرکت با محصولات شرکت هندی gtc که اتفاقا در زمینه تولید برنج فعال است، اشتباه گرفته می شود. لازم است بدانید که محصولات شرکت هندی gtc با آنچه که در کشور ما به عنوان برنج gtc به فروش می رود، هیچ ارتباطی ندارد.

انواع برنج هندی gtc

برنج های هندی انواع مختلفی دارند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برنج دانه بلند 1121
  • برنج دانه بلند 1509
  • برنج سوگاندا

همانطور که پیش تر نیز اشاره شد، منظور از برنج جی تی سی، همان برنج دانه بلند 1121 می باشد که این نوع برنج، سهم بیشتری از بازار ایران را در مقایسه با دیگر انواع برنج هندی، به خود اختصاص می دهد.

در هنگام خرید عمده برنج هندی gtc، باید به آرم این شرکت بر روی کیسه برنج دقت داشته باشید و از خرید بسته بندی های بی نام و نشان خودداری کنید. همچنین از آنجایی که شرکت gtc علاوه بر هند از کشورهای دیگر نیز برنج وارد می کند، به درج شدن نام “برنج هندی” بر روی بسته بندی نیز توجه داشته باشید.

جدول قیمت برنج هندی gtc

پیش تر اشاره شد که برنج هندی gtc از قیمت مناسبی برخودار است که با توجه به جدول زیر نیز می توانید تفاوت قیمت عمده برنج هندی باسماتی 1121 شرکت gtc را با سایر برندهای موجود در بازار که وارد کننده همان نوع برنج هستند، ملاحظه کنید:

قیمت انواع برنج 
نوع برنج قیمت بر حسب 1 کیلوگرم
برنج تایلندی GTC 30000 تومان
برنج دانه بلند هندی GTC، باسماتی 1121 40000 تومان
برنج دانه بلند هندی کشتی نشان، باسماتی 1121 45000 تومان
برنج دانه بلند هندی خاطره، باسماتی 1121 52000 تومان
برنج دانه بلند هندی مژده، باسماتی 1121 60000 تومان
برنج دانه بلند هندی طبیعت، باسماتی 1121 64000 تومان

خواص برنج هندی gtc

برنج به صورت کلی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی است که خواص متعددی را برای مصرف کنندگانش به ارمغان می آورد. از جمله آن می توان موارد زیر را برشمرد:

  • برطرف کردن مشکلات گوارشی
  • افزایش سلامت پوست و مو
  • پیشگیری از بروز آلزایمر
  • بهبود سلامت قلب و عروق
  • کاهش علائم بیماری سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
  • پیشگیری از سرطان
  • کنترل فشار خون

با توجه به اینکه انواع متعددی از برنج ها در بازار وجود دارد؛ حتما از اصل بودن محصول خریداری شده اطمینان حاصل فرمایید تا بتوانید از خواص ذکر شده بهره ببرید.

مقایسه کیفیت برنج ایرانی و برنج هندی gtc

اگر نگاهی به قیمت برنج های موجود در بازار بیاندازید؛ متوجه تفاوت قیمت برنج های جی تی سی با برنج ایرانی می شوید که طبیعتا درباره تفاوت کیفیت این دو نوع برنج، کنجکاوی هایی به وجود خواهد آمد.

احتمالا شما نیز شنیده اید که برنج هندی gtc، پلاستیکی، مصنوعی و ساخته شده توسط کارخانه ها می باشد و کاشته نمی شود! قابل انکار نیست که این نوع برنج در مقایسه با بسیاری از برنج های مرغوب، مانند برنج ایرانی، دارای کیفیت پایین تری می باشد؛ اما به هر حال در مزارع برنج کاشت و برداشت می شود و به هیچ وجه مصنوعی نیست.

همچنین لازم به ذکر است که با توجه به قیمت بالای برنج ایرانی، خرید آن برای بسیاری از اماکن و یا افراد ممکن نیست و برنج هندی gtc، می تواند جایگزین مناسب برنج ایرانی در سبد غذایی باشد.

البته شاید برایتان جالب باشد که برنج هندی gtc نیز دارای فواید مخصوص به خود می باشد و با توجه به اینکه شاخص گلایسمی کم تری در مقایسه با برنج های ایرانی دارد، اتفاقا برای افراد مبتلا به قند و یا دیابت مفیدتر است!

در همین زمینه ممکن است سوالی برای مخاطب ایجاد شود که برنج پاکستانی بهتر است یا هندی؟ پاسخ این سوال تا حد زیادی به سلیقه و ذائقه بستگی داشته و می بایست به شیوه پخت و مصرف آن ها نیز توجه نمود و بنابراین جواب این سوال به فرد مصرف کننده بستگی زیادی دارد.

شرایط کاشت برنج هندی gtc

کاشت برنج باسماتی 1121، باید در مناطقی که دارای بارش کافی هستند، انجام شود و به این ترتیب مزارع برنج می بایست به میزان 10 الی 12 سانتی متر، غرق در آب باشند. البته در مناطقی که بارش باران کافی نباشد نیز می توان کمبود آب را با آبیاری جبران نمود. زمین مناسب برای کشت برنج باید مسطح، گسترده، حاصلخیز و همچنین دارای خاک مناسب و غنی باشد. توجه داشته باشید که منظور از خاک ایده آل برای کشت برنج هندی، زمینی است که دارای شن و ماسه و گل و لای می باشد.

نحوه کاشت برنج هندی gtc

جالب است بدانید که برنج هندی gtc به شیوه های مختلفی کاشته می شود که از جمله آن ها می توان به روش های زیر اشاره کرد:

روش پخش

همانطور که از نام آن نیز مشخص است، در این روش بذرها به صورت دستی بر روی خاک پخش می شوند. این نحوه کاشت بازدهی بالایی ندارد اما در مقایسه با سایر شیوه ها، ساده تر و کم هزینه تر می باشد.

روش حفاری

در متد حفاری، ابتدا با شخم زدن حفره هایی ایجاد می شود و سپس کاشتن بذر در منافذ ایجاد شده، انجام می گیرد. این نحوه کاشت نیز دشواری چندانی ندارد و البته در قیاس با روش پخش، بازدهی بهتری دارد.

روش نشاکاری

این روش در مقایسه با انواعی که پیش تر ذکر شد، دشوارتر و زمان بر می باشد. در روش نشاکاری ابتدا بذر ها را در آب قرار می دهند تا جوانه بزند که به بذرهای جوانه زده، نشا گفته می شود. در نتیجه آنچه که در خاک کاشته می شود، بذر برنج نیست بلکه نشا آن است.

روش ژاپنی

در روش ژاپنی کاشت برنج، نشاها از بذرهای مرغوبی که محصول زیادی را تولید می کنند، ایجاد می شود. نشاهای تولید شده نیز می بایست به صورت ردیفی کاشته شوند تا به این ترتیب شناسایی علف های هرز و همچنین کوددهی، آسان تر گردد.

نحوه برداشت برنج هندی gtc

همانطور که می دانید هند کشوری پهناور است که طبیعتا شرایط آب و هوایی در نقاط مختلف آن تفاوت دارد. به همین دلیل، زمان برداشت برنج نیز با توجه به شرایط آب و هوایی مزرعه برنج و زمان کاشت، متغیر می باشد و به سه دسته ی تابستانه، پاییزه و زمستانه تقسیم بندی می شود.

البته توجه داشته باشید که به صورت کلی، برنج حدود 100 الی 150 روز پس از کاشته شدن، برداشت می گردد. برداشت محصول شامل مراحل برش، انباشتن، حمل، پاک کردن، و انبار کردن برنج است. روش برداشت برنج نیز می تواند به هر دو صورت دستی و یا مکانیزه انجام گیرد که در هند، روش دستی رایج تر است.

چگونگی تشخیص برنج هندی تقلبی gtc

اگر شما نیز احتمال می دهید که ممکن است برنج ها آغشته به الیاف مصنوعی و یا پلاستیک باشند، می توانید با استفاده از راهکارهای زیر از سالم بودن برنج مصرفی خود اطمینان پیدا کنید:

آزمایش شناور ماندن برنج در آب

حتما هنگام خیس کردن برنج، دقت کرده اید که برنج روی آب شناور نمی ماند؛ بلکه از آب سنگین تر بوده و در انتهای ظرف ته نشین می گردد. با استفاده از این راهکار می توانید برنج هندی gtc را نیز آزمایش کنید، زیرا اجسام پلاستیکی بر روی آب شناور می مانند.

کپک زدن برنج

همانطور که می دانید، در صورت نگهداری مواد غذایی در شرایط مرطوب، کپک ها بر روی آن رشد خواهند کرد. از این ویژگی نیز می توان در تشخیص برنج مصنوعی بهره برد، زیرا کپک بر روی الیاف مصنوعی و یا پلاستیک، رشد نخواهد کرد. به این ترتیب مقداری از برنج مورد آزمایش خود را در یک ظرف در بسته که حاوی آب می باشد، قرار دهید و آن را در معرض نور خورشید بگذارید. چنانچه برنج کپک بزند، یعنی محصولی که در اختیار دارید، طبیعی و ارگانیک است.

آتش زدن برنج

در این روش، برنج می بایست بر روی شعله آتش قرار بگیرد. اگر برنج شعله ور شود، دارای ناخالصی می باشد زیرا برنج طبیعی آتش نخواهد گرفت.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *