خرید عمده خشکبار

خرید به صورت عمده خشکبار

خرید عمده خشکبار

خشک بار یا همان خشکه بار که امروزه یکی از محبوب ترین و سالم ترین تنقلات در دنیا محسوب می شود. از نظر کارشناسان این دانه های مغذی به دلیل نداشتن مواد و چربی های غیر سالم یک گزینه بسیار مفید برای داشتن در رژیم غذایی به شمار می آید. یک باور غلط در بین عمومیت مردم وجود دارد که فکر می کنند، خشکبار فقط به آجیل های موجود در بازار اطلاق می شود. در صورتی بسیاری از محصولات اعم از میوه های خشک، انواع حبه ها،گونه های مختلف خرما و … جزو این دسته بندی قرار میگیرد. خشکبار به دور صورت عمده و خرده در بازار ها به فروش می رسد که اگر شخصی از  قیمت عمده خشکبار در بازار اطلاع یابد،  خرید به صورت عمده را، به دلیل صرفه جویی در هزینه ها ترجیح می دهد. در این مقاله قصد داریم به صورت جزئی به بررسی قیمت،انواع و دسته بندی خشکبار بپردازیم.

سفارش دهید

لیست قیمت انواع خشکبار

در بازار فروش و قیمت نهایی عوامل متعددی تاثیر گذار هستند که کیفیت محصولات یکی از رکن های مهم محسوب می شود. از آن جایی که امروزه، امکان خرید تمامی اجناس به صورت اینترنتی برای همگان فراهم می باشد. افرادی که قصد خرید هر محصولی را داشته باشند، می توانند با یک سرچ ساده چندین سایت را با یکدیگر مقایسه کنند ودر نهایت یک خرید راحت و به صرفه را تجربه نمایند. لیست قیمت انواع خشکبار موجود در بازار ایران به شرح جدول زیر است :

لیست قیمت انواع خشکبار
نوع خشکبار لیست قیمت بر حسب یک کیلو گرم
آجیل
  • آجیل چهار مغز خام : 460 هزار تومان
  • آجیل چهار مغز شور  : 430 هزار تومان
  • آجیل پنج مغز خام : 140 هزار تومان
  • آجیل پنج مغز شور : 430 هزار تومان
  • آجیل هفت مغز شور : 330 هزار نومان
  • آجیل مغز کچاب : 513 هزار تومان
  • آجیل مخلوط شیرین : 320 هزار تومان
  • آجیل مخلوط فلفلی : 547 هزار تومان
  • آجیل مخلوط رژیمی : 510 هزار تومان
  • آجیل عید نوروز : 360 هزار تومان
  • آجیل شب یلدا : 360 هزار تومان
  • آجیل مشکل گشا : 240 هزار تومان
  • آجیل هندی : 220 هزار تومان
  • آجیل عربی : 547 هزار تومان
  • آجیل استوایی : 371 هزار تومان
  • آجیل مخلوط رژیمی : 510 هزار تومان
پسته
  • پسته خام : 420 هزار تومان
  • پسته شور : 447 هزار تومان
  • پسته اکبری : 441 هزار تومان
  • پسته احمد آقایی : 388 هزار تومان
  • پسته فندقی : 427 هزار تومان
  • پسته کله قوچی : 472 هزار تومان
فندوق
  • فندوق خام : 140 هزار تومان
  • فندوق شور : 340 هزار تومان
  • فندوق بو داده : 350 هزار تومان
گردو
  • گردو تویسرکان : 190 هزار تومان
  • گردو پوست کاغذی : 170 هزار تومان
  • گردو آمریکایی : 130 هزار تومان
  • مغز گردو : 400 هزار تومان
  • مغز گردو فسنجونی : 195 هزار تومان
بادام
  • مغز بادام سنگی : 330 هزار تومان
  • بادام سنگی با پوست : 170 هزار تومان
بادام زمینی
  • مغز خام بادام زمینی : 80 هزار تومان
  • مغز شور بادام زمینی : 95 هزار تومان
  • غلاف دار شور بادام زمینی : 55 هزار تومان
  • غلاف دار خام بادام زمینی : 35 هزار تومان
  • بادام زمینی فرآوری شده : 95 هزار تومان
بادام هندی
  • بادام هندی خام : 420 هزار تومان
  • بادام هندی شور : 450 هزار تومان
  • بادام هندی بو داده : 520 هزار تومان
تخمه آفتاب گردان
  • تخمه آفتاب گردان شور : 145 هزار تومان
  • تخمه آفتاب گردان خام : 130 هزار تومان
  • تخمه دور سفید : 143 هزار تومان
  • تخمه آفتاب گردان سفید : 80 هزار تومان
تخمه کدو
  • تخمه کدو شور : 190 هزار تومان
  • تخمه کدو خام : 180 هزار تومان
تخمه هندوانه
  • تخمه هندوانه شور : 163 هزار تومان
  • تخمه هندوانه خام : 146 هزار تومان
تخمه ژاپنی
  • تخمه ژاپنی شور : 250 هزار تومان
نخود چی
  • نخودچی خام : 75 هزار تومان
  • نخودچی شور : 95 هزار تومان
  • نخودچی دو آتیشه : 95 هزار تومان
کشمش
  • کشمش پلویی : 85 هزار تومان
  • کشمش سبز : 105 هزار تومان
  • کشمش آفتابی : 73 هزار تومان
  • کشمش کاشمر : 105 هزار تومان
  • کشمش تیزابی : 102 هزار تومان
خرما
  • خرما کبکاب : 48 هزار تومان
  • خرما پیارم : 60 هزار تومان
  • خرما خشک : 47 هزار تومان
  • خرما مضافتی : 60 هزار تومان
زرشک
  • زرشک دانه اناری : 125 هزار تومان
  • زرشک دانه پفکی : 150 هزار تومان
  • زرشک کوهی : 250 هزار تومان
عناب
  • عناب : 110 هزار تومان
  • عناب خشک : 65 هزار تومان
مویز
  • مویز بدون هسته : 155 هزار تومان
  • مویز با هسته : 118 هزار تومان
  • مویز سیاه : 115 هزار تومان
میوه خشک
  • سیب خشک : 180 هزار تومان
  • آلوی خشک : 90 هزار تومان
  • گلابی خشک : 350 هزار تومان
  • انجیر خشک : 165 هزار تومان
  • موز خشک : 430 هزار تومان
  • توت خشک : 250 هزار تومان
  • خرمالو خشک : 260 هزار تومان
  • آلبالو خشک : 145 هزار تومان
  • گیلاس خشک : 270 هزار تومان
  • قیسی خشک : 210 هزار تومان
برگه خشک
  • برگه کیوی : 230 هزار تومان
  • برگه هلو : 180 هزار تومان
  • برگه زردآلو : 150 هزار تومان
مغز هسته میوه
  • مغز هسته زردآلو : 220 هزار تومان
حبه
  •  حبه مخلوط : 180 هزار تومان
  • حبه کیوی : 150 هزار تومان
  • حبه عناب : 110 هزار تومان
سنجد
  • سنجد سفید و قرمز  195 هزا رتومان

شناخت انواع و درجه بندی خشکبار

شناخت انواع و درجه بندی خشکبار

خشک بار به انواعی از میوه ها، آجیل ها و مغز دانه گفته می شود که با استفاده از روش سنتی و صنعتی خشک می شوند، و به خاطر داشتن ارزش غذایی بسیاری بالایی له عنوان یک مواد مصرفی ضروری برای حفظ سلامتی مورد استفاده بسیار یا عموم قرار می گیرد. می توان گفت به صورت کلی این محصولات حاوی مقدار زیادی کربوهیدارت، فسفر، کلسیم، ویتامین، پروتئین و …هستند که در ادامه به بررسی جزئیات و انواع هر یک از آن ها به صورت جداگانه پرداخته شده است.

آجیل

آجیل به مخلوطی از میوه های خشک برخی درختان گفته می شود که از تنوع زیادی برخودار می باشد. این خروایک هیا خوشمزه در سراسر جهان طرفداران را زیادی دارا هستند که این امر تنها به دلیل طعم بی نظیر آن ها نمی باشد. در واقع آجیل ها به دلیل داشتن انواع ویتامین، مواد معدنی، کربوهیدرات، فیبر و… در درون خود اهیمت بالایی در حفظ سلامتی انسانن ها با خود به همراه دارند. از انواع آجیل های موجود در بازار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آجیل مخلوط
  • آجیل عید نوروز
  • آجیل شب یلدا
  • آجیل مشکل گشا
  • آجیل هفت مغز شور
  • آجیل هفت مغز خام
  • آجیل پنج مغز شور
  • آجیل پنج مغز خام
  • آجیل چهار مغز شور
  • آجیل چهار مغز خام
  • آجیل فلفلی
  • آجیل رژیمی
  • آجیل عربی
  • جیل هندی
  • آجیل استوایی

پسته

پسته یک خشکبار پرطرفدار، مقوی، پرخاصیت و خوشمزه است که از طرفداران زیادی برخودار می باشد. این دانه لذید که امکان استفاده از آن به عنوان خوراکی برای تمامی سنین وجود دارد، از انواع مختلفی همچون خام، شور، مغز شده،خندان، نوبهار برخودار می باشد. کشور ما ایران یی از بزرگ ترین صادر کنندگان پسته در جهان محسوب می شود که محصولات تولید شده در ایران کیفیت بسیار بالایی نسبت به رقبای خود دارند. به طور کلی پسته های موجود در بازار ایران به صورت برند آن ها تقسیم بندی شده اند که اسامی آن به شرح زیر است :

  • پسته کله قوچی
  • پسته اکبری
  • پسته احمدآقایی
  • پسته فندقی

فندق

یکی از انواع خشکبار موجود در بازار ایران که ارزش غذایی زیادی با خود به همراه دارد،فندق می باشد. این میوه خشک شده خوشمزه که رویش آن بیشتر در مناطق کوهستانی انجام می شود به دو صورت تازه و خشک شده قابل مصرف می باشد. یکی از روش های مصرف فندق پس از چیدن از درت به صورت تازه و تر می باشد و روش دیگر به صورت خشکبار و بوداده است. ترکیه مقام بزرگ ترین کشور تولید کننده فندق را در سراسر جهان به خود اختصاص داده است که عدد آن معادل با 75 درصد از تولید کل مجموع این دانه مغذی احتساب شده. از انواع فندق موجود در دنیا می توان به موارد زیر اشاره داشت :

  • فندق خام با پوست
  • فندق شور با پوست
  • فندق بوداده با پوست
  • مغز فندق خام
  • مغز فندق شور
  • مغز فندق بوداده

گردو

گردو در سر تا سر جهان دارای انواع مختلفی می باشد که به خاطر داشتن خاصیت های شگقت انگیز در درون خود از طرفداران بی شماری را جذب خود کرده است. از این خشکبار مغذی در تهیه بسیاری از غذاهای ایرانی شده است که از جمله فسنجان، خورشت گردو، خورشت بادام و گردو، نون و پنیر و گردو و … استفاده می شود. گردو را به دلیل داشتن انواع بسیار و مشابه نسبت بهم، نمی توان به طور کامل و دقیق دسته بندی کرد اما باتوجه به مقاومت پوست، رنگ و اندازه و سایر مشخصات کوچک و بزرگ مطابق با لیست مندرج در ادامه مقاله دسته بندی می شوند:

  • گردو کاغذی
  • گردو تویسرکان
  • گردو آمریکایی
  • گردو خورشتی
  • مغز گردو در انواع مختلف

بادام

بادام یک عضو جداناپذیر و دوست داشتنی از آجیل های ایرانی محسوب می شود که در دسته بندی خشبکار قرار دارد. این دانه مغذی از انواع مختلفی برخودار می باشد که هر کدام دارای دسته بندی و ویژگی های مخصوص به خود است که در ادامه به توضح هر یک به صور ت جداگانه پرداخته ایم.

  • بادام درختی : این نوع خشکبار که به آن بادام سنگی نیز گفته می شود. یکی دانه مغذی ای است که به دلیل قیمت مناسب آن اکثرا در آجیل های پذیرایی استفاده می شود. خلال این نوع بادام در بسیاری از غذاهای ایرانی دیده می شود.
  1. بادام پوست کاغذی
  2. بادام سنگی
  3. بادام ربیع
  4. بادام منقا
  5. بادام سفید
  6. بادام تلخ
  • بادام زمینی : بادام زمینی یکی از خشکبار خوشمزه و مغذی در بین عمومیت مردم است که در سراسر جهان طرفداران زیادی را مجذوب خود کرده است. در اصل بادام زمینی در دسته حبوبات قرار دارد اما به دلیل طعم بی نظیرش به عنوان خشکبار در بیشتر آجیل ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  1. مغز شور
  2. مغز خام
  3. غلاف دار شور
  4. غلاف دار خام
  5. فرآوری شده در طعم های مختلف
  • بادام هندی : بادام هندی که همانند کلیه انسان عمل می کند از ویتامین های خانوده B برخودار می باشد. این دانه خوشمزه ی تفاوت عمده با سایر آجیل های همانند خود دارد و آن وجود 10 درصد نشاسته است که هیمن موضوع موجبات جذب آب بیشتر را در بدن انجام می دهد.
  1. بادام هندی شور
  2. بادام هندی خورد
  3. بادام هندب روکش دار
  4. بادام هندی شکسته
  5. بادام هندی طعم دار
  6. بادام هندی عسلی
  7. بادام هندی قرمز
  8. بادام هندی قهوه ای
  9. بادام هندی پرسنتی
  10. بادام هندی زعفرانی

تخمه

از جمله مواد غذایی بسیار مهمی که می بایست حتما آن را در جدول غذایی روزه مره خود داشته باشیم تخمه ها هستند. مصرف این دانه های خوراکی به دلیل منبع غنی از ویتامین و آنتی اکسیدان ها برای حفظ سلامتی ضروری تلقی می شود. تخمه ها معمولا به صورت بو داده و خام مورد استفاده عموم مردم قرار می گیرند که در انواع و تقسیم بندی این خوراکی های خوشمزه و مقوی به شرح موارد زیر است:

  • تخمه آفتاب گردان : تخمه آفتاب گردان دارای طبع گرم و خشک است که خواص بسیاری همچون امگا 3، ویتامین و مواد معدنی بساری در درون خود جای داده است.
  1. آفتاب گردان دور سفید
  2. آفتاب گردن شمشیری
  3. آفتاب گردان گلپر
  4. آفتاب گردان کچاپ
  • تخمه ژاپنی : تخم ژاپنی که اسم اصلی جابانی است متعلق به یکی از روستاهای شهرستان دماوند است که جابان نام دارد. این تخمه مربوط به نوعی هندوانه است که میوه آن قابل خوردن نمی باشد و فقط از تخمه های قرمز موجود در میوه استفاده می شود.
  1. تخمه ژاپنی شور
  2. تخمه ژاپنی گلپر
  • تخمه کدو : تخمه کدو از جمله آجیل هایی می باشد که خواص و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. این دانه مغذی به خاطر داشتن چربی های سالم، منیزیم و روی در درون خود در درمان و پیشگیری از انواع بیماری ها موثر می باشد.
  1. تخمه کدو ریز یا مشهدی
  2.  تخمه کدو گوشتی شور
  3. تخم کدو گوشتی خام
  4. تخمه کدو گوشتی تفت داده بی نمک
  5. مغز تخمه کدو خام
  6.  تخم کدو گوشتی گلپر
  7.  تخم کدو گوشتی مرمر زعفرانی شور
  8. تخمه کدو مرمر شور
  • تخمه هندوانه : تخمه های سیاه موجود د رمیوه هندوانه که اکثریت ما آن ها را دور می ریزیم، یکی از خشکبار بسیار مقوی از نظر کارشناسن تغذیه محسوب می شود.
  1. تخمه هندوان ه شور
  2. تخمه هندوانه گلپر
  3. تخمه هندوانه کچاپ

نخودچی

نخود چی یکی از ارزان ترین خشکبار موجود در بازار ایران است که از زمان قدیم تا به امروز به عنوان یک تقویت کننده سیستم ایمنی در بین عموم مردم مورد استفاده قرار می گیرد. این دانه خوشمزه دارای انواع ویتامین ها، مواد معدنی و مغذی می باشد که به عنوان درمان کننده بسیاری از بیماری ها می توان از آن استفاده نمود. از انواع نخود چی موجود در بازار ایران می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

  • نخودچی خام
  • نخودچی شور
  • نخودچی شیرین
  • نخودچی دو آتیشه

کشمش

همان طور که بر همگان واضح است کشمش همان انگور خشک شده است که امروزه به دو روش صنعتی و سنتی تولید می شود. از این محصولات خوشمزه می توان در انواع رژیم غذایی و همچنین به عنوان میان وعده استفاده نمود. از آن جایی که در ایران انگور از گونه های فراوانی برخودار است، پس درنتیجه کشمش نیز دارای اقسام مختلفی می باشد که به طو رکلی تقسیم بندی کشمش های موجود در بازار ایران به شرح جدول زیر است :

  • مویز : استفاده از مویز در رژیم غذایی می تواند برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی مفید واقع شودو این محصول مقوی در نوع بدون دانه و با دانه در بازار ایران موجود می باشد. انواع مویز به شرح زیر است :
  1. مویز بدون هسته
  2. مویز با هسته
  3. مویز سیاه
  • کشمش پلویی : یکی از خوشمزه ترین از انواع انگور های خشک، کشمش پلویی یا همان کشمش قرمز است. این محصول از فرآِند خشک شدن انگور قرمز بر روی خاک به دست می آید که از طرفداران بی شماری در ایران برخودار می باشد.
  1. کشمش پلویی طلایی
  2. کشمش پلویی زرد
  3. کشمش پلویی سیاه
  4. کشمش پلویی قرمز
  5. کشمش پلویی آفتابی
  • کشمش کاشمر : از مشخصات ظاهری کشمش کاشمر می توان به مواردی همچون رنگ سبز، زرد، دانه دار و بلند بودن قد آن ها اشاره داشت. دلیل نام گذاری این محصولات به خاطر تولید آن ا در شهرستان کاشمر است. کسانی که طعم عرق شدید سایز کشمش ها را دوست ندارند این نوع کشمش می تواند یک گزینه محبوب و مناسب برایشان باشد.
  1. کشمش آفتابی
  2. کشمش مویز
  3. کشمش تیفی
  4. کشمش سبز قلمی
  • کشمش سبز : کشمش سبز از فرآِند خشک کردن دانه های انگور سبز به دست می آید. روش خشک کردن این محصولات به دو صورت انجام می شود که در روش اول انگور ها بر روی طناب آویزان می شوند تا در جریان طبیعی هوا خشک شوند و در روش دوم به صورت مستقیم زیر نور آفتاب گذاشته می شوند.
  • کشمش تیزابی : کشمش تیزابی که نام دیگر آن سلطانا است از فرآیند خشک شدن یک نواع انگور سبز ترکی به دست می آید. این نوع انگور در دسته بی دانه ها قرار دارد و در مقایسه با سایر هم گروه های خود از رنگ روشن تر و اندازه کوچک تری برخودار است.
  • کشمش آفتابی : کشمش آفتابی از انواع کشمش بی دانه تولید می شود و همان طور که از نام آن پیداست فرآیند خشک شدنش با نور مستقیم آفتاب صورت می پذیرد. این نوع کشمش دارای خاصیت ضد اکسیدانی است که موجب تقویت عملکرد صحیح رگ ها در بدن می شود.

خرما

خرما یک میوه شیرین است که کشت آن در مناطق گرم سیری صورت می پذیرد. این میوه خوشمزه از خواص بیشماری همچون فیبر بالا، وجودانواع ویتامین، خاصیت ضد اکسیدانی و انرژی زا بودن برخودار است. شاید برایتان جالب باشد که خاستگاه اصلی این محصول بی نظیر کشور هندوستان می باشد اما ایران نیز جزو بزرگ ترین تولید و صادرکنندکان خرما در جهان می باشد. خرما این میوه شگفت انگیر به از انواع زیادی در بازار ایران برخودار است که می توان به معروف ترین آن ها اشاره داشت :

  • خرما کبکاب
  • خرما آل مهتری
  • خرما دگلت نور
  • خرما پیارم
  • خرما مضافتی
  • خرما گنتار
  • خرما استعمران
  • خرما زاهدی
  •  خرما شاهانی
  • خرما ربی
  • خرما دیری
  • خرما عجوه
  • خرما صفوی
  • خرما ساغای
  • خرما انبارا
  • خرما خدری
  • خرما شکری
  • خرما مدژول
  • خرما خلاص
  • خرما برهی
  • خرما خضراوی
  • خرما مکتوم
  • خرما عنبره
  • خرما شکری
  • خرما خاصویی
  • خرما مرداسنگ

زرشک

یکی از گیاهان بومی کشور ایران که طرفداران بسیاری را مجذوب خود کرده است زرشک نام دارد. بیشترین رویش این محصول خوشمزه در مناطق کوهستانی و جنگلی انجام می شود که به دلیل خودرو بودن آن، میزان برداشت آن با توجه به شرایط آب وهوایی، میزان بارندگی، گرما و سرما هر ساله متفاوت است. زرشک به علت رویش ارگانیکی که دارد از طعم و مزه بسیار دلپذیری برخودار است که در عوض میزان عرضه آن در بازار به صورت محدود انجام می شود. برای دسته بندی این دانه های قرمز رنگ می توان به موارد زیر اشاره داشت :

  • زرشک پفکی
  • زرشک کوهی
  • زرشک سیاه
  • زرشک دانه اناری
  • زرشک زالزالکی
  • زرشک زرافشانی
  • زرشک بی دانه

عناب

عناب از میوه های موهی موجود رد بازار ایران است که به عنوان خرمای چینی و یا خرمای قرمز در بین عموم شناخته می شود. این میوه خوشمزه متعلق به مناطق شمال آسیا است که به دلیل داشتن خواص بی نظیرش امروزه در سراسر جهان از محبوبیت بسیاری برخودار است. عناب در مکاتب طب سنتی از خواص درمانی متعددی برخودار می باشد که به صورت تازه و خشک مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه شیرین و مقوی از انواع خاصی برخودار نمی باشد و تنها تفاوت آن ها از یکدیگر منطقه کشت محصولات می باشد.

میوه خشک

خشک میوه ها و انبار دار کردن آن ها برای فصولی که رویش آن ها متوقف می شد، از روش هایی قدیمی به شمار می رود که امروزه مورد استقبال بسیاری از عموم قرار گرفته است. در حال حاضر فرآیند مذکور به دو شکل قابل انجام است که  در روش اول میوه ها را درون دستگاه میوه خشک کن ریخته و اعمالات لازم را با توجه به نوع میوه بر روی تنظیمات دستگاه انجام می دهند. در روش دوم میوه ها را در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار می دهند تا زمانی که به طور کامل رطوبت موجود در آن ها گرفته و آماده عرضه شود. این محصولات با هر روش آماده سازی که دارند، از خواص بی نظیری  برخودار هستند. درحال حاضر این مواد غذایی فرآوری شده در انواع مختلفی از میوه های آسیایی و استوایی در بازار قابل عرضه هستند که انواع پرطرفدار آن ها به شرح لیست زیر است :

  • زردآلو خشک
  • موز خشک
  • انبه خشک
  • سیب خشک
  • پرتقال خشک
  • توت خشک
  • کیوی خشک
  • خربزه خشک
  • آناناس خشک
  • قیسی خشک
  • آلو خشک
  • نارنگی خشک
  • شلیل خشک
  • گلابی خشک
  • بلوبری خشک
  • توت فرنگی خشک
  • نارگیل خشک
  • و…

برگه خشک

برگه خشک از مزه ترش تر، بافت خشک تر و اندازه کوچک تری نسبت به میوه خشک برخودار است که عموما این دو محصول در بازار فروش به طور اشتباه نام گذاری می شود. از برگه های خشک شده میوه در تهیه بسیاری از غذاهای ایرانی و هچنین آجبل و دسر استفاده می شود. اگر به دنبال یک خوراکی سالم و ملس هستید می توانید این برگه های میوه را در رژیم غذایی خود جای گذاری نمایید. انواع و اقسام برگه های موجود در بازار مطابق با لیست زیر است :

  • برگه زردآلو
  • برگه کیوی
  • برگه هلو
  • برگه قیسی

مغز هسته میوه

میوه یک عضو جداناپذیر و مهم در غذایی ما انسان به شمار می آیند و  برخی از آن ها هسته هایی وجود دارد که قابل مصرف می باشد. به طور کلی کارشناسان تغذیه خوردن این هسته ها به افراد توصیه نمی کنند اما اگر شما خواستار خرید این محوصلات هستید می توانید انواع آن ار مطابق با موادر مندرج در ادامه مقاله مشاهده نمایید.

  • مغز هسته زردآلو
  • مغز هسته آلو

حبه میوه

حبه ها در واقع همان میوه ها یخش شده هستند که به طور جدیدی برای میهمانی و پذیرایی فرآورده می شوند. برای تولید این محصولات ابتدا میوه ها درون دستگاه مخلوط شده و سپس در قالب های مکعبی ریخته شده و فرآیند خشک کردن بر روی آن ها اعمال می شود. حبه های که امروز جزو خوراکی های لوکس برای پذیرایی در بازار قابل عرضه می باشند در انواع مختلفی تولید شده اند که معروف ترین آن ها مطابق با لیست زیراست :

  • حبه مخلوط
  • حبه پاپایا
  • حبه آناناس
  • حبه پوملو
  • حبه عناب
  • حبه نارگیل
  • حبه زنجبیل
  • و…

سنجد

سنجد یک میوه درختی پرخاصیت است که از زمان قدیم تا به حال در سفره ها و جشن های خانواده های ایرانی وجود داشته است. این محصول مقوی به صورت درختی رشد کرده و به طور معمول در اغلب رشد آن در شرایط آب و هوایی خشک صورت می پذیرد. به طور کلی این میوه پرخاصیت از دو نوع مندرج در زیر بهره مند است:

  • سنجد سفید
  • سنجد قرمز
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *