خرید عمده میوه خشک پفکی
میوه خشک پفکی توسط دستگاه فریزر درایر و با تکنولوژی انجماد کردن تولید می شود. به این صورت که در ابتدا میوه را منجمد کرده و در مرحله بعدی آب موجود در آن را با حرارت بالا و یا فشار زیاد به یکباره بخار می کنند. از مهم ترین اهداف این امر حفظ ماندگاری، شکل میوه، رنگ و بافت آن است. همچنین رطوبت میوه تا 95 درصد و حتی بیشتر از بین رفته، به همین خاطر ترد و پفکی می شود.
در صورتی که میوه خشک پفکی را در شرایط مناسب نگهداری نمایید، بیش از 20 سال می توان از خواص آن بهره مند شد. شرایط مناسب نگهداری میوه ترد پفکی دمای خنک، جای خشک، محیط تاریک و بسته بندی محکم و اصولی است. این خشکبار مغذی برای سلامتی بدن من جمله بهبود دستگاه گوارش، درمان یبوست، سلامت قلب و عروق، داروی مقوی ضد التهاب و درد، مناسب برای لاغری و چاقی و… مفید است.
جدول قیمت میوه خشک پفکی – خرید عمده
در تهیه محصولات غذایی مخصوصا خشکبار، زمانی را برای بررسی بازار و قیمت آن ها اختصاص دهید تا خریدی به دور از دلالی و سودجویی برخی فروشندگان را تجربه کنید. قیمت میوه خشک پفکی به برند تولید کننده آن، فروشگاه، نوع میوه و وزن درخواستی شما و همچنین میزان حجم میوه به صورت تکی یا عمده وابسته است. همچنین اگر در زمان برداشت میوه مورد نظر خود، میوه خشک پفکی آن در دسترس باشد، می توانید با قیمت مناسب تری نسبت به فصول دیگر آن را خریداری نمایید. در جدول زیر قیمت انواع میوه خشک پفکی را برای خرید عمده ذکر کرده ایم.
قیمت انواع میوه خشک پفکی – خرید عمده | ||
نوع میوه خشک پفکی | قیمت میوه خشک پفکی (یک کیلوگرم) | حداقل میزان خرید |
انواع میوه خشک پفکی | ***هزار تومان | 5 کیلوگرم |
تفاوت انواع میوه خشک با میوه خشک پفکی
همان طور که گفته شد، میوه خشک پفکی توسط دستگاه هایی با نام فریزر درایر و از طریق منجمد کردن خشک می کنند. اما انواع میوه های خشک دیگر از طریق حرارت مثل نور خورشید یا دستگاه های میوه خشک کن تهیه می شوند. این موردی که ذکر کردیم، عمده ترین تفاوت انواع میوه های خشک با پفکی است. در ادامه تفاوت های دیگر را نیز قرار داده ایم.
- رطوبت میوه های خشک پفکی کمتر از مدل های دیگر مثل چیپسی، حبه ای و… است.
- میوه های پفکی ترد تر از انواع دیگر هستند.
- شکل، رنگ و بافت میوه در مدل پفکی بیشتر حفظ می شود.
- مدت زمان نگهداری میوه پفکی تقریبا بیش از 20 سال است اما انواع و مدل های دیگر بین 4 تا 12 ماه می باشد.
- و…
12 خواص میوه خشک پفکی
میوه یکی از نعمت های خداوند است که سرشار از مواد معدنی و مغذی برای بدن می باشد. میوه های هر فصل برای حفظ سلامت بدن در برابر انواع بیماری ها مفیداند؛ به طور مثال میوه هایی مثل هندوانه، هلو، زردآلو و… که مختص فصول گرم سال است، به دلیل داشتن آب فراوان به بدن کمک می کنند تا در اثر گرمای زیاد و کم آبی، دچار آسیب نشود. ما انسان ها برای بهره بردن از میوه ها در تمامی فصول راه هایی را انتخاب می کنیم که یکی از آن ها خشک کردن میوه ها در انواع و مدل های مختلف است.
میوه های خشک اگر چه آب و رطوبت چندانی ندارند، اما می توان گفت که خواص آن ها همانند میوه تازه می باشد. داشتن فیبر، ویتامین های آ، ب، ث و مواد معدنی همانند پتاسیم، منیزیم و… از خواص و ویژگی های میوه خشک است. این موراد در سلامت و بهبود عملکرد ارگان های بدن موثر واقع می شوند.
خاصیت 1: رفع مشکلات تیروئید
خاصیت 2: سلامت روده ها
خاصیت 3: درمان یبوست
خاصیت 4: سلامت قلب
خاصیت 5: تقویت قوای بینایی
خاصیت 6: پیشگیری از پوکی استخوان
خاصیت 7: درمان دیابت
خاصیت 8: موثر در رژیم های چاقی یا لاغری
خاصیت 9: تقویت سطح انرژی
خاصیت 10: درمان التهابات بدن
خاصیت 11: درمان مشکلات پوستی
خاصیت 12: موثر برای زنان باردار
خشک کردن پفکی میوه
در متن فوق گفتیم که عمده ترین تفاوت مدل پفکی با میوه های خشک دیگر، نحوه خشک کردن آن است. در مدل پفکی از دستگاه فریزردرای استفاده می شود که مکانیسم عملکرد آن به شکل زیر است.
مرحله اول: تهیه میوه ای سالم (ترجیحا در فصل برداشت آن میوه به خرید آن اقدام کنید چرا که با قیمت مناسب تری نسبت به فصل های دیگر می توانید میوه تازه و زیادی خریداری نمایید.)
مرحله دوم: شستن میوه ها با دستگاه مخصوص و یا با کمک نیروهای انسانی
مرحله سوم: پاک کردن میوه ها
مرحله چهارم: برش دادن میوه ها به ضخامت دلخواه (معمولا با ضخامت بیشتری میوه ها را برش می زنند.)
مرحله پنجم: انجماد برش های میوه
مرحله ششم: وارد کردن حرارت یا فشار یکباره به میوه های منجمد شده برای تبخیر آب آن ها
بسته بندی میوه خشک پفکی
همه ما می دانیم که امروزه بسته بندی محصولات جایگاه ویژه ای در حفظ و نگهداری آن دارد. به این معنا که در فرآید تولید و عرضه محصول تازه به مرحله مهم بسته بندی می رسیم که باید با توجه به نوع ماده غذایی بهترین بسته بندی را طراحی و انتخاب کنیم. در میوه های خشک و کلا خشکبار، داشتن جای خشک و خنک و همچنین بسته بندی هایی که بتواند آن ها را از فاسد شدن حفظ کند، بسیار حائز اهمیت است.
بسته بندی به دو منظور انجام می شود که اولین هدف آن حفظ و نگهداری و در وهله دوم جذب مشتری در بازار می باشد. در صورتی که بسته بندی های محصول شما از ویژگی ها و شرایطی نظیر استفاده از مواد با کیفیت و در عین حال با صرفه، بسته بندی های جذاب و زیبا و متناسب با هر سلیقه ای اعم از کودکان و بزرگسالان، حفظ خشکبار از نور خورشید و کپک زدن و… برخوردار باشد، می توان گفت که تلاش شما نتیجه خوبی در پی خواهد داشت. بسته بندی های میوه خشک می تواند پلاستیک های شفاف، قوطی های فلزی، شیشه ای، کیسه های شفاف مناسب عرضه فله ای، بسته بندی محکم و وکیومی و… باشد.
6 شرط نگهداری میوه خشک پفکی
انواع میوه خشک را می توان در شرایط مساعد بین 4 الی 12 ماه نگهداری نمود اما میوه های پفکی را بیش از 20 سال می توانید نگهدارید. برای حفظ میوه های خشک پفکی از آلودگی ها، نور آفتاب، رطوبت، تغییر دما، کپک زدن، فاسد شدن، تغییر رنگ و… باید از بسته بندی هایی نظیر وکیوم استفاده نمایید. یا این که از ظروف در بسته بزرگ و محکمی که کاملا ایزوله و خلا شده باشد، بهره بگیرید. شرایط نگهداری میوه خشک پفکی را در ادامه قرار داده ایم.
شرط اول: داشتن جای خشک
شرط دوم: دمای خنک رو به سرد
شرط سوم: حفاظت در برابر یخ زدگی
شرط چهارم: عدم تابش نور مستقیم
شرط پنجم: نبود تغییرات دمایی
شرط ششم: داشتن محیطی تمیز و به دور از حشرات موزی
نکات مهم هنگام خرید میوه خشک پفکی
خرید خشکبار از فروشنده های معتبر با برند سرشناس تولید کننده بسیار الزامیست. چرا که در همه صنف ها و همه جای بازار افراد سودجو و دلال وجود دارند و با فروش محصول بی کیفیت خود با قیمت گزاف، سعی در بر هم زدن ثبات بازار دارند. به شما توصیه می کنیم که قبل از هر اقدامی علت گرانی و ارزانی میوه خشک را در فروشگاه های مختلف بررسی کنید تا قیمت واقعی محصول با کیفیت را پیدا نمایید. میوه خشک را می توانید از فروشگاه های معتبر سراسر کشور اعم از حضوری و مجازی تهیه کنید. همچنین توجه به نکات زیر در خرید میوه خشک پفکی ضروری است.
نکات مهم حین خرید میوه خشک پفکی | |
ردیف | نکات |
1 | بسته بندی میوه خشک از نظر سالم بودن بررسی نمایید. |
2 | میوه خشک پفکی نباید تغییر رنگ و شکل بدهد. |
3 | محیط نگهداری خشکبار باید خشک و خنک باشد. |
4 | تاریخ تولید و انقضاء بر روی بسته باید درج شود. |
5 | داشتن نشان سلامت و استاندارد ضروریست. |
6 | از فروشنده معتبر و برند سرشناس خرید خود را انجام دهید. |
7 | میوه خشک پفکی باید قیمت منصفانه بازار را داشته باشد. |
8 | خشکبار نباید کپک زده باشد. |
9 | محصول نباید در معرض نور آفتاب قرار بگیرد. |
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.