خواص کره بادام زمینی11

10 خاصیت کره بادام زمینی که احتمالا نمی دانید

فواید کره بادام زمینی

خواص کره بادام زمینی

بادام زمینی به عنوان یکی از اقلام خشکبار، در اشکال مختلفی به بازار ارائه می شود. یکی از فرآورده های لذیذ این مغز خوشمزه وپرخاصیت کره بادام زمینی بوده که با طعم فوق العاده پیر و جوان را شیفته خود کرده است. کره بادام زمینی باکیفیت، بدون هیچ گونه مواد افزودنی و تنها از مغز بادام تهیه می شود که اغلب در میزهای صبحانه جای خود را مشخص کرده و همچنین در انواع شیرینی ها نیز به کار برده می شود. در صورت استفاده از این خوراکی پر از خاصیت، نه تنها می توانید از طعم بی نظیر آن لذت برده بلکه از خواص خارق العاده آن نیز بهره مند می شوید. به منظور اطلاع از قیمت عمده کره بادام زمینی می توانید با کلیک بر روی این لینک به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

کره بادام زمینی چگونه تهیه می شود؟

همان طور که از نامش پیداست، کره بادام زمینی یکی از فرآورده های مغز بادام بوده که به خاطر طعم و مزه همه پسند آن در انواع صنایع خوراکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این خوراکی در کارخانجات بزرگ، تولیدی ها و مغازه های محلی نیز تهیه و عرضه می گردد که عموم به منظور خرید عمده کره بادام زمینی می توانند با مراجعه به فروشگاه های محل زندگی خود یا به صورت اینترنتی از سایت معتبر آن را تهیه نمایند.

لازم به ذکر است که هرچه درصد خلوص کره بالا و بدون مواد افزودنی باشد، به همان میزان نیز طعم و خاصیت بهتری خواهد داشت به همین منظور در هنگام خرید این محصول می بایست نسبت به معتبر بودن برند و همچنین فروشگاه ارائه دهنده اطمینان لازم را کسب نمایید. در ادامه، اصل طرز تهیه بادام زمینی ذکر شده که با این روش می توان در خانه نیز آن را درست کرد:

  • در ابتدا، بادام زمینی خام پاک شده و پوست آن ها جدا می گردد.
  • در گام بعدی، بادام زمینی ها تفت داده شده و به اصطلاح بو داده می شوند.
  • پس از سرد شدن، در مخازن کره گیری ریخته شده و آنقدر مخلوط می شود که روغن پس دهد. (در تهیه خانگی می توانید از مخلوط کن استفاده نمایید.)
  • در این حین، می توان مقداری نمک و در صورت نیاز روغن خوراکی به آن افزود. (در این مرحله، برخی از کارخانجات از مواد نگه دارنده و افزودنی مانند روغن های هیدروژنه، شکر و… به کره اضافه می کنند)
  • در انتها، کرده بادام زمینی آماده استفاده است.خواص بادام زمینی

10 خاصیت کرده بادام زمینی که احتمالا نمی دانید!

کره بادام زمینی با کربوهیدرات کم و سرشار از مواد مغذی که منبع بسیار عالی پروتئین محسوب می شود. این محصول غنی از ویتامین های بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم بوده به همین دلیل اهمیت وجود آن در برنامه تغذیه کودکان بسیار احساس می شود. اما نه تنها کودکان بلکه بهتر است پیر و جوان نیز از این منبع انرژی استفاده نمایند چراکه مصرف به اندازه آن از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.

براساس تحقیقات دانشگاه وندربیلت (Vanderbilt University) که در سال ۲۰۱۵ انجام شد، مصرف روزانه‌ی کره بادام زمینی خطر مرگ را کاهش داده چراکه تاثیر زیادی در حفظ سلامتی و قوای جسمانی افراد دارد. در ادامه، به منظور معرفی بهتر این خوراک ارزشمند، 10 خاصت ویژه کره بادام زمینی را برای شما عزیزان شرح دادیم:

1.ضد کلسترول

کره بادام زمینی به دلیل داشتن فیتوسترول که چربی گیاهی مشابه کلسترول بوده ولی با این تفاوت که برای قلب و عروق مضر نمی باشد، در حین انرژی بخشیدن به افراد موجب افزایش چربی خون آن ها و بیماری های گوناگون نمی شود. بنابراین حتی بیماران قلبی نیز می توانند از آن استفاده کنند.

2.افزایش هوش و یادگیری

چربی غیراشباع تک زنجیره موجود در کره بادام زمینی و یا دیگر مغزها، با افزایش عملکرد مغز و همچنین آنتی اکسیدان موجود در آن به کاهش استرس و آرامش روانی افراد کمک بسزایی می کند.

3.ضد سرطان

فیتوسترول موجود در کره بادام زمینی با کند کردن سرعت رشد سلو‌ل‌هاي سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات و حتی ریه می تواند روند بیماری را مختل کرده و همچنین آنتي‌اکسيدان موجود در آن به نام رزوراترول با تبدیل شدن به ماده ای ضد سرتانی به کمک آنزیم های موجود در تومور های سرطانی، می تواند فرآیند تجزیه تومور را تسریع بخشیده و از بروز بیماری جلوگیری کند.

4.دشمن پوکی استخوان

آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی موجب بهبود اکسیژن رسانی در خون شده و در نتیجه در سلامت استخوان ها نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.

5.ضد دیابت

به دلیل وجود منبعی از فیبر و منیزم در این مواد غذایی، مصرف کنندگان آن نسبت به سایرین کمتر دچار بیماری دیابت نوع دو می شود. مصرف مداوم کره بادام زمینی به میزان حداقل 5 روز در هفته خطر ابتلا به این بیماری را تا حداقل 30 درصد کاهش می دهد.

6.حفظ سلامت کیسه صفرا

به دلیل وجود منابع فیبرهای غذایی، فیتوسترول و منیزیم در کره بادام زمینی، مصرف آن احتمال ایجاد سنگ در کیسه صفرا یا برداشتن آن را به حداقل رسانده و از صدمات ناشی به آن جلوگیری  می کند.

7.ضد افسردگی

تریپتفان موجود در کره بادام زمینی میزان سروتونین را بدن افزایش داده که از این طریق موجب از بین رفتن علائم افسردگی و در نتیجه جلوگیری از ابتلا به این بیماری روحی می گردد. توصیه می شود حداقل هفته ای دو بار از این خوارک به منظور جلوگیری از افسردگی مصرف شود.

8.کاهش وزن

کره بادام زمینی به دلیل غنی بودن از انواع مواد غذایی در رژیم های لاغری مورد استفاده قرار می گیرد چراکه نسبت به پروتئین گیاهی موجود در خود از کالری کمی برخوردار است. همچنین مصرف این ماده باعث ایجاد احساس سیری طولانی مدت در فرد شده و از پرخوری و ریزه خواری ها جلوگیری می کند.

9.ضد پیری پوست

ماده آنتی اکسیدان یکی از مهم ترین عوامل در کاهش سرعت پیری پوست بوده که بادام زمینی سرشار از این ماه مغذی می باشد. جنیستین و آنتی اکسیدان موجود در کره بادام زمینی صدمات ناشی از رادیکال های آزاد را جبران کرده و باعث افزایش قوام و شادابی پوست می شود.

10.جلوگیری از بیماری آلزایمر

افراد به منظور جلوگیری از بروز بیماری آلزایمر می بایست از مواد غنی از نیاسین استفاده نمایند. به دلیل وجود مقدار قابل توجه این ویتامین در کره بادام زمینی در صورت مصرف آن عصب های آسیب دیده ترمیم شده و بدین صورت از ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر جلوگیری می کند.

چرا کره بادام زمینی باعث حساسیت می شود؟

وجود آلرژن های خاص در انواع مغزها، برخی از افراد را دچار حساسیت کرده که گاهی اوقات بسیار خطرناک و موجب به مرگ فرد نیز می شود. به همین منظور در مصرف هرگونه مواد غذایی می بایست ظهور تغییرات حالت را جدی گرفته و به بررسی و تشخیص علت پرداخت. کره بادام زمینی نیز از این قائده مستثناء نبوده و در اغلب افراد باعث بروز علائم آلرژیک می شود. این علائم زمانی مشهود می شود که سیستم ایمنی بدن پروتئین های کره بادام زمینی را عامل مضر شمرده و در سدد از بین بردن آن ها برمی آید.

علائم حساسیت

از جمله علائم آلرژیکی که ممکن است پس از مصرف کره بادام زمینی در بدن افراد بروز کند در ادامه مطلب شرح داده شده است:

  • ایجاد زائده های پوستی مانند کهیر، قرمزی و تورم
  • آبریزش بینی
  • ایجاد خشکی،سوزش یا خارش در گلو و اطراف دهان
  • تنگی نفس
  • مشکلات گوارشی مانند اسهال، تهوع و معده درد
  • سفتی گلو
  • بروز علائم آنافیلاکسی: یکی از خطرناک ترین نوع آلرژی بوده که منجر به مرگ فرد نیز می شود. علائم آن شامل:
  1. انقباض راه های تنفسی
  2. تورم گلو و سخت شدن تنفس
  3. نبض تند
  4. افت شدید فشار خون
  5. سرگیجه و از دست دادن هوشیاری
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *