طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی رستورانی و خوشمزه به روش ساده
لوبیا چیتی به عنوان یکی از محبوب ترین اقلام حبوبات در کشور شناخته شده که در تهیه انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از این غذاهای لذیذ خوراک لوبیا می باشد و پای ثابت فصول سرد سال به ویژه برای وعده های صبحانه محسوب می شود که همین امر موجب شده که برخی از کارخانه ها خوراک کنسروی آن را تولید و روانه بازار کنند. لازم به ذکر است که در هنگام خرید عمده لوبیا چیتی به کیفیت، تازگی و زودپز بودن آن توجه نمایید. در ادامه مطلب، می توانید طرز تهیه این خوراک لذیذ به ساده ترین روش ممکن را مشاهده نمایید.
مواد لازم برای پخت خوراک لوبیا چیتی رستورانی
به منظور پخت یک خوراک لوبیا چیتی خوشمزه ابتدا می بایست مواد زیر را تهیه نموده و طی دستور العمل گفته شده این غذای لذیذ و پرفایده را برای وعده های مختلف آماده نمایید. لازم به ذکر است که سیب زمینی و قارچ در این غذا به دلخواه بوده که در صورت عدم تمایل می توانید آن ها حذف کنید.
مواد لازم برای پخت خوراک لوبیا چیتی رستورانی برای 4 نفر | |
عنوان مواد | مقدار |
لوبیا چیتی | 2 پیمانه |
رب گوجه | 2 قاشق غذاخوری |
گرجه فرنگی | 1 عدد بزرگ |
پیاز | 2 عدد |
سیر | چند حبه |
قارچ | به مقدار کافی |
سیب زمینی | 2 عدد |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به اندازه کافی |
عصاره گوشت | 1 عدد |
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی رستورانی به روش ساده
مناطق و استان های مختلف ممکن است از دستوالعمل های متفاوتی برای تهیه این خوراک خوشمزه استفاده نمایند اما تنها یک روش ساده و کاربردی وجود دارد که در اکثر رستوان ها، غذا خوری ها و حتی ورژن های خانگی مورد استفاده قرار می گیرد.
- ابتدا لوبیا چیتی ها را در ظرفی پر از آب ریخته و اجازه دهید تا چند ساعت به خوبی خیس بخورند و طی تعویض آب آن در 2 تا 3 نوبت، نفخ آن ها به خوبی از بین ببرید.
- پیازها را پوست کنده، شسته و به صورتی نگینی خرد نموده و سپس آن ها را با ترکیب زردچونه در روغن سرخ کنید تا به خوبی طلایی شوند.
- سیر ها را بعد از پوست کندن و خرد نموده و به پیاز اضافه کنید تا تفت بخورند.
- کمی بعد گوجه های خرد شده را به سیر تفت داده شده اضافه می کنیم.
- پس از خشک شدن آب گوجه ها، رب گوجه را به مواد افزوده و کمی بعد لوبیاهای آب کش شده را داخل قابلمه می ریزیم.
- در ادامه، حدود 5 لیوان آب به مواد اضافه کرده درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا لوبیا ها مغز پخت شوند. توجه داشته باشید که ابتدا شعه گاز را زیاد کرده تا آب به جوش بیاید و سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- پس از گذشت 2 ساعت سیب زمینی و قارچ های خرد شده را داخل خوراک می ریزیم. در این مرحله می توانید پیش از ریختن سیب زمینی و قارچ آن ها را کمی تفت داده و نیم پز کنید.
- در انتها، می توانید انواع ادویه های دلخواه خود را درون خوراک ریخته و اجازه دهید 1 ساعت دیگر بر روی شعله ملایم بپزد.
- این خوراک برای پخت به حداقل 3 ساعت زمان نیاز دارد. پس از طی این زمان خوراک شما آماده سرو است.
فوت و فن های کاربردی پخت خوراک لوبیا رستوراکی
اگر میخواهید دستپخت خوبی داشته باشید، توصیه می شود که از ترفندهای آشپزی غافل نشوید چراکه با کمک این فوت و فن ها می توانید طعم غذا ها را بهبود بخشیده و در مواقعی که نیاز به کمک دارید از آن ها استفاده کنید. در ادامه مطلب مهم ترین نکات در رابطه با پخت خوراک لوبیا قابل مشاهده می باشد.
- به جای رب گوجه تنها می توانید از پوره گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
- بهتر است خوراک لوبیا چیتی را به همراه روغن زیتون، آبلیمو و گلپر سرو نمایید.
- توصیه می شود لوبیاها را از 12 تا 24 ساعت پیش از پخت در آب بخیسانید.
- برای افزایش قوام خوراک می توانید آن ها در مرحله آخر به حالت نیمه پوره درآورید.
- اگر لوبیا در حرارت کم و طولانی مدت پخته شود لعاب بهتری ایجاد می کند. علاوه براین استفاده از سیب زمینی در خوراک نیز موجب افزایش غلظت آن می شود.
- می توان از آرد تفت داده شده نیز برای افزایش قوام غذا استفاده کرد.
- از زودپز برای پخت سریع تر لوبیاها استفاده می شود.
- برای بهتر شدن طعم خوراک، در انتها کمی سرکه سفید در آن بریزید.
- به منظور ازبین رفتن بهتر نفخ لوبیاها می توانید آن ها با صورت جداگانه جوشانده و پس از آبکشی به غذا اضافه کنید.
- برای افزایش قوام خوراک، نشاسته گندم نیز مورد استفاده قرار می گیرد و به جهت کاهش آن، به غذا آب جوش اضافه نمایید.
- بسته به ذائقه و سلیقه می توانید از مواد غذایی مانند بادمجان، گوشت سفید و قرمز نیز در طبخ غذا ه کار ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.