آموزش مرحله ای تهیه سوپ عدس خوشمزه و مجلسی به روش ساده
سوپ ها یکی از پیش غذاهای محبوب در تمامی فرهنگ های اقصی نقاط دنیا به شمار می آیند. تنوع و دستور پخت های متعدد این خوراک لذیذ موجب شده که تمامی افراد با سلایق و مزاج های متنوع به حداقل یکی از انواع آن علاقه مند شوند که یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین نوع آن سوپ عدس می باشد. اگرچه نوع نیمه آماده سوپ عدس در سوپرمارکت های سطح شهر به راحتی یافت می شود اما اغلب مردم، ورژن خانگی آن را تهیه و مصرف می کنند. به همین منظور اگر می خواهید ساده ترین روش پخت سوپ عدس مجلسی را یاد بگیرید توصیه می شود ما را تا پایان این مقاله همراهی نمایید.
مواد لازم برای پخت سوپ عدس مجلسی
گام اول برای پخت این پیش غذای خوشمزه تهیه مواد اولیه آن می باشد. پس از آماه سازی اقلامی که در جدول زیر ذکر شده است می توانید طی دستور پخت داده شده عمل نمایید. توجه داشته باشید که میزان مواد بر حسب 4 نفر تعیین شده که می توانید این میزان را کاهش یا افزایش دهید. همچنین لازم به ذکر است به جهت خرید عمده عدس می بایست به کیفیت پخت محصول دقت نمایید. این مورد را نیز در نظر بگیرید که برخی از مواد مانند جوپرک، کدو سبز، مرغ و برخی از ادویه ها قابل حذف هستند.
مواد لازم برای تهیه سوپ عدس برای 4 نفر | |
عنوان مواد | مقدار |
عدس | 1 پیمانه |
پیاز | 2 عدد |
سیر | چند حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
هویج | 2 عدد متوسط |
عصاره گوشت یا مرغ | 1 عدد |
کدو سبز | 1 عدد |
جوپرک | نصف پیمانه |
سینه مرغ | 2 تکه |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل، پودر کاری، زیره، زنجبیل | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ عدس مجلسی
پس از تهیه مواد فوق می توانید طی مراحل زیر سوپ عدس خوشمزه خود را آماده کنید. اگرچه روش های متفاوتی برای تهیه این غذای خوشمزه موجود می باشد اما دستورالعمل ذیل بهترین و ساده ترین شیوه برای تهیه این نوع سوپ است.
- ابتدا، عدس ها را شسته و اجازه دهید مدتی در آب خیس بخورند.
- پیازها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و سپس آن ها را در روغن سرخ نمایید.
- در ادامه می توانید مرغ، هویج و کدوهای نگینی شده را به پیاز اضافه کرده و اجازه دهید مرغ کمی تغییر رنگ دهد.
- حبه های سیر را پس از پوست کندن خرد کرده و به مواد بیفزایید.
- سپس، رب گوجه و گوجه رنده شده را به مواد اضافه کنید.
- در این مرحله لازم است عدس ها را آبکش کرده و داخل مواد بریزید.
- پس از مخلوط کردن ادویه و مواد، عصاره را داخل مخلوط ریخته و تا یک بند انگشت بالای آن ها را با آب جوش و در صورت تمایل آب مرغ پر کنید.
- 10 دقیقه بعد، جوهای خیس خورده را به درون قابلمه ریخته و کمی هم بزنید.
- پس از گذشت 45 دقیقه تا 1 ساعت از پخت سوپ، آن را تست کرده و درصورت اطمینان از پخت می توانید میان وعده لذیذ خود را سرو کنید.
فوت و فن های پخت سوپ عدس مجلسی
یادگیری فوت و فن های آشپزی به افراد کمک می کند که طعم غذاهای خود را لذیذ و منحصر به فرد کنند. تمامی آشپزهای معروف دنیا نیز با استفاده صحیح و بجا از این ترفندها بر شهرت و موفقیت در حرفه خود می افزایند. نکات زیر برای بهتر شدن خروجی پخت سوپ عدس شما را یاری می کند.
- می توانید تمبر هندی با آب رقیق شده را به جای رب گوجه در غذا استفاده کنید.
- به منظور از بین رفتن نفخ عدس، آن را به صورت جداگانه بجوشانید.
- برای قوام بیشتر سوپ می توانید 2 قاشق آرد سفید را تفت داده و به آن اضافه کنید.
- این سوپ بسته به سلیقه و ذائقه افراد به صورت میکس شده نیز سرو می شود.
- برای طعم بهتر می توانید از روغن زیتون به جای روغن مایع استفاده نمایید.
- پخت سوپ با حرارت ملایم در مدت زمان طولانی تر موجب می شود لعاب بهتری ایجاد کند.
- بهتر است عدس ها را از 12 تا 24 ساعت بخیسانید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.