تهیه کره بادام زمینی خانگی

6 مرحله تا تهیه کره بادام زمینی در منزل

نحوه تهیه کره بادام زمینی در خانه

تهیه کره بادام زمینی خانگی

کره بادام زمینی یکی از محبوب ترین مواد غذایی در همه دهه های سنی بوده که از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است. این خوراک خوشمزه در صنایع کارخانه ای و دستی تهیه و عرضه می گردد که به دلیل افزودن مواد نگه دارنده و شیمیایی در تعدادی از کارخانجات به این محصول، برخی ترجیح می دهند آن را از مغازه های خشکبار یا به روش خانگی تهیه و مورد استفاده قرار دهند. کره باکیفیت و خالص می بایست عاری از هرگونه مواد افزودنی باشد چراکه میزان درصد خلوص این خوراکی رابطه مستقیمی با فواید، طعم و قیمت عمده کره بادام زمینی دارد.

مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی در منزل

همان طور که اذعان شد، اغلب کارخانجات با اضافه کردن مواد یا تغییر در فرمول کره بادام زمینی باعث کاهش در ارزش غذایی و خواص آن شده به عنوان مثال با کم کردن چربی کره بادام زمینی قصد ارائه کره کم چرب به بازار را دارند. به همین منظور، عده ای به هیچ وجه علاقه ای به خرید کره های بادام زمینی شرکتی و صنعتی نداشته و برای تهیه این محصول خودشان دست به کار می شوند.به جهت تهیه این صبحانه و میان وعده خوشمزه، می بایست لوازم مورد نیاز آن را تهیه نمایید که این وسایل شامل:

6 لوازم اساسی برای تهیه کره بادام زمینی در منزل
مقدار مورد نیاز بادام زمینی خام و بدون نمک
سینی یا قابلمه به منظور بو دادن بادام زمینی
کاغذ پوستی شیرینی پزی
دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز خانگی
روغن کنجد یا انواع دیگر روغن خوراکی و نمک
مواد طعم دهنده و شیرین کننده به دلخواه

6 مرحله تا تهیه کره بادام زمینی در منزل

کره بادام زمینی تازه، بسیار لذیذ و خامه ای با بویی همانند بادام تفت داده شده است. بسیاری از افراد فکر می کنند که امکان تهیه این فرآورده خوشمزه به صورت خانگی وجود ندارد اما باید گفت این تفکر صحیح نبوده و همه به راحتی می توانند با توجه به دستورالعمل و نکات لازم، کره گیری را در منزل انجام دهند. به منظور تهیه کره در خانه ابتدا می بایست مواد لازم را آماده کرده و سپس طبق دستورالعمل زیر، این فرآیند را آغاز نمایید:

مرحله اول: ابتدا بادام زمینی خام و بدون را نمک را تهیه نموده و آن ها را به خوبی از پوست جدا کنید.

مرحله دوم: سپس، بادام ها را در سینی پهن کرده و آن را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید یا میتوانید بادام زمینی ها بر روی اجاق گاز تفت داده و به اصطلاح بو داده کنید. (این فرآیند تا زمان تغییر در رنگ و بوی بادام زمینی ها ادامه پیدا کند.

مرحله سوم: پس از سرد شدن بادام زمینی، آن ها را در مخلوط کن ریخته و 2 دقیقه هم بزنید. سپس دستگاه را خاموش کرده و پس از تمیز کردن لبه های ظرف دستگاه را مجددا روشن نمایید.

مرحله چهارم: در این بین، مقدار کمی نمک و در صورت نیاز روغن گیاهی به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم: روند هم زدن را تا زمانی که بادام زمینی ها به حالت پوره ای نرم و براق تبدیل شوند، ادامه دهید.

مرحله ششم: در مراحل آخر آسیاب، می توانید از مواد طعم دهنده مانند دارچین، وانیل، عسل، شکلات،شربت افرا و… بسته به ذاعقه خود استفاده نمایید.

در صورتی که قصد خرید عمده کره بادام زمینی را دارید، با کلیک بر روی این لینک می توانید لیست قیمت انواع آن را مشاهده نمایید.

6 مرحله تا تهیه کره بادام زمینی خانگی

 

فوت و فن های تهیه کره بادام زمینی در منزل

با اینکه فرآیند کره گیری خانگی دشوار نبوده اما در صورت عدم توجه به برخی نکات، نمی توانیم انتظار طعم خوبی از نتیجه حاصل شده، داشته باشیم. در تهیه این محصول در خانه می توانید با توجه به نکاتی که در ادامه مقاله ذکر شده، نتیجه مطلوب تری حاصل نمایید.

  • در صورت استفاده از بادام زمینی نمکی، دیگر نیازی به استفاده از نمک در مراحل آسیاب نیست.
  • مرحله تفت دادن تاثیر بسزایی در طعم و بوی که بادام زمینی دارد چراکه در صورت خامی یا سوختگی بادام ها، کره بادم زمینی طعم مطلوبی نخواهد داشت.
  • به منظور شیرین کردن کره بادام زمینی می توانید به جای شکر مصنوعی از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل استفاده نمایید.
  • در صورت استفاده از عسل، فرم کره بادام زمینی در دمای اتاق رقیق تر از حالت عادی آن بوده که به همین منظور می توانید آن در یخچال نگه دارید.
  • به منظور تغییر رنگ و اشتها برانگیز کردن ظاهر کره برای کودکان می توانید از پودر کاکائو در آن استفاده کنید.
  • می توانید مغزهای دیگری مانند فندوق و کنجد نیز به آن اضافه نمایید.
  • از آن جایی که پوست بادام زمینی باعث بد رنگ و تلخ شدن کره می شود به همین منظور حتما پوست آن را به طور کامل جدا نمایید.
  • توجه داشته باشید در صورت مناسب بودن غلظت کره بادام زمینی، نیازی نیست به آن روغن اضافه کنید.

نکات مربوط به نگه داری کره بادام زمینی خانگی

کره بادام زمینی به دلیل چربی بالا و رطوبت بسیار پایین، شرایط نامساعدی برای تولید باکتری ها فراهم ساخته که به همین دلیل از ماندگاری بالایی برخوردار است. اما به دلیل عاری بودن ورژن خانگی آن از هر گونه مواد افزودنی، بهتر است زودتر مورد مصرف قرار بگیرد.

  • لازم به ذکر است، به منظور حفظ طعم و مزه و همچنین افزایش طول عمر کره بادام زمینی خانگی، آن را در یخچال نگه داری نمایید.
  • می توانید بادام زمینی را در جاهای خشک و خنک نیز نگه داری فرمایید. نگه داری بادام زمینی در یخچال الزامی نبوده و صرفا به منظور افزایش طول عمر آن می باشد.
  • هنگام استفاده از کره بادام زمینی از لوازم تمیز استفاده نمایید.
  • پس از هر بار استفاده از کره بادام زمینی درب آن را محکم ببندید.
  • در صورت افزودن انواع طعم دهنده و شیرین کننده به کره، آن را تا یک ماه مصرف نمایید چراکه پس از آن ممکن است تازگی خود را از دست بدهد.
  • در صورت مشاهده تغییر در حالت، رنگ و بوی کره بادام زمینی، از مصرف آن اجتناب کنید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *