قیمت عمده حبوبات
حبوبات که نام دیگر آن بنشن است، از انواع مختلفی همچون دانه های لوبیا، نخود، عدس، لپه و… تشکیل شده که هر کدام در درون خود خواص و مواد مغذی فراوانی را جای داده اند. این محصولات گیاهی یک منبع عالی برای پروتئین محسوب می شوند که مقادیر زیادی کربوهیدرات، آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ویتامین های گروه B در درون آن ها نهفته است. تحقیقات انجام شده در رابطه با مصرف حبوبات نشان می دهد افرادی که بیش از دو بار در وعده های غذایی خود از حبوبات استفاده می کنند، احتمال ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی و دیابت را در زندگی خود کاهش می دهند.
لیست قمیت عمده انواع حبوبات
امروزه خرید بسیاری از مایحتاج ما به صورت اینترنتی انجام می شود که مواد غذایی از جمله حبوبات از این قائله مستنثی نمی باشد. فروش اینترنتی حبوبات به صورت عمده فرصت خوبی را فراهم آورده تا خریداران بتوانند بعد از مقایسه کیفیت و قیمت ها در تمامی سایت ها در کم ترین زمان، خرید خود را از هر جا که هستند به راحتی انجام دهند. برای آگاهی از لیست قیمت خرید عمده انواع حبوبات با کیفیت مناسب می توانید از جدول های مندرج در ادامه مقاله استفاده نمایید.
لیست قیمت عمده انواع لوبیا
برای خرید عمده لوبیا و استعلام قیمت های موجود در بازار می توانید به جدول زیر مراجعه نمایید.
قیمت عمده انواع لوبیا | |
انواع | قیمت بر حسب یک کیلو گرم |
قرمز | 57 هزار تومان |
چیتی | 64 هزار تومان |
چشم بلبی | 67 هزار تومان |
سفید | 50 هزار تومان |
سیاه | 103 هزار تومان |
کشاورزی | 60 هزار تومان |
عروس | 57 هزار تومان |
لیست قیمت عمده انواع نخود
قیمت های خرید عمده نخود مطابق با قیمت های مندرج در جدول زیر است.
قیمت عمده انواع نخود | |
انواع | قیمت بر حسب یک کیلو گرم |
نخود تک خان | 65 هزار تومان |
نخود دو خان | 78 هزار تومان |
نود سه خان | 51 هزار تومان |
نخود فلافلی | 45 هزار تومان |
نخود سیاه | 65 هزار تومان |
لیست قیمت عمده انواع ذرت
قیمت های انواع ذرت در این مقاله درج شده است؛ چنانچه شما قصد خرید عمده ذرت را دارید، می توانید نرخ های موجود در بازار را با مراجعه به جدول زیر مشاهده نمایید.
قیمت عمده انواع ذرت | |
انواع | قیمت بر حسب یک کیلو گرم |
ذرت پاپ کورن | 45 هزار تومان |
ذرت شیرین | 63 هزار تومان |
ذرت مکزیکی | 52 هزار تومان |
لیست قیمت عمده انواع عدس
برای خرید عمده عدس و استعلام از قیمت های به روز می توانید به جدول زیر مراجعه کنید.
قیمت عمده انواع عدس | |
انواع | قیمت بر حسب یک کیلو گرم |
عدس سبز | 53 هزار تومان |
عدس سیاه | 193 هزار تومان |
لیست قیمت عمده انواع بادام زمینی
قیمت های خرید عمده بادام زمینی مطابق با نرخ های زیر صورت می پذیرد.
قیمت عمده انواع بادوم زمینی | |
انواع | قیمت بر حسب یک کیلو گرم |
مغز خام | 80،000 هزار تومان |
مغز شور | 95،000 هزار تومان |
غلاف دار شور | 55،000 هزار تومان |
غلاف دار خام | 35،000 هزار تومان |
روکش دار | 95،000 هزار تومان |
لیست قیمت عمده برنج ایرانی
در جدول می توانید قیمت انواع برنج ایرانی با مناسب ترین نرخ موجود در بازار مشاهده نمایید:
قیمت عمده انواع برج ایرانی | |
انواع | قیمت بر حسب یک کیلو گرم |
هاشمی | 119 هزار تومان |
طارم | 78 هزار تومان |
عنبربو | 62 هزار تومان |
فجر | 54 هزار تومان |
دم سیاه | 99 هزار تومان |
کامفیروزی | 78 هزار تومان |
قهوه ای | 110 هزار تومان |
لیست قیمت انواع برنج خارجی
اگر شما قصدخرید عمده برنج هند،خرید عمده برنج پاکستانیو انواع دیگر برنج های خارجی دارید، می توانید با مشاهده جدول مندرج در ادامه مقاله از قیمت های موجود در بازار اطلاع یابید.
قیمت عمده انواع برنج خارجی | |
انواع | قیمت بر حسب یک کیلو گرم |
برنج هندی | 35 هزار تومان |
برنج پاکستانی | 35 هزار تومان |
برنج تایلندی | 42 هزار تومان |
برنج ژاپنی یا سوشی | 115 هزار تومان |
آشنایی با حبوبات و انواع آن
حبوبات یک عضو جداناپذیر از سفره های ایرانی به شمار می آید که تنوع بسیاری نیز در آن مشاهده می شود. کارشناسان تغذیه مصرف این دانه های مغذی را به تمامی افراد توصیه می کنند زیرا سرشار از فیبر، پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و … می باشد که برای حفظ و بهبود سلامتی بدن بسیار مفید محسوب می گردند. حبوبات و انواع آن ها به شرح جدول زیر است:
آشنایی با حبوبات و انواع آن | |
حبوبات | انواع موجود |
لوبیا | لوبیا قرمز/لوبیا چیتی/لوبیا چشم بلبلی/لوبیا سفید/لوبیا سیاه/لوبیا کشاورزی/لوبیا عروس |
نخود | نخود تک خان/نخود دو خان/نخود سه خان/نخود چهار خان/ نخود فلافلی/ نخود پاییزی/ نخود سیاه/نخود لشگری/نخود وارداتی |
ذرت | ذرت دندان اسبی/ذرت بلوری/ذرت آردی/ذرت آجیلی/ذرت شیرین/ذرت غلاف دار/ ذرت بومی/ ذرت بوداده |
عدس | عدس سبز/عدس زرد/عدس قهوه ای/عدس سیاه/عدس قرمز |
بادام زمینی | بادام زمینی خام غلاف دار/ بادام زمینی خام بدون غلاف/ بادام زمینی غلاف دار/ بادام زمینی بدون غلاف/ بادام زمینی فرآوری شده |
برنج ایرانی | برنج هاشمی/برنج طارم/ برنج علی کاظمی/ برنج صدری گیلان/ برنج شیرودی شمال/ برنج قهوه ای/ برنج کامفیروز اصل/ برنج سرلاشه/برنج فجر/برنج ندا/ برن عنربو/ برنج دودی/برنج گرده/برنج دم سیاه |
برنج خارجی | برنج هندی/برنج پاکستانی/برنج ژاپنی/برنج تایلندی/ برنج اروگوئه ای/ برنج آمریکایی |
عوامل تاثیر گذار بر قیمت حبوبات
قیمت گذاری تمامی محصولات دستخوش عوامل متعددی می باشد که به میزان تاثیر گذاری خود، تغییر قیمت نهایی کالا ها را رقم می زند. در ادامه مقاله سعی داریم عوامل مهمی که در این زمینه نقش اساسی دارند باهم بررسی کنیم.
1. عرضه و تقاضا
یکی از موارد اصلی در قیمت گذاری محصولات میزان عرضه و تقاضا موجود در بازار است که به صورت کلی زمانی که عرضه حبوبات و مواد غذایی در بازار افزایش پیدا می کند، قیمت ها کاهش می یابد و در مواقعی که تقاضای مردم برای خرید یک محصول در بازه زمانی مشخصی نسبت به عرضه آن افزایش پیدا می کند، قیمت محصولات نیز سیر صعودی خواهند داشت.
2. خالص بودن
برخی اوقات فروشندگان سودجو، محصولات مرغوب را با نوع تقلبی و بی کیفیتشان مخلوط کرده و در بازار عرضه می کنند. مواد غذایی مذکور از لحاظ ظاهری مانند هم هستند و از همین رو، تشخیص این مسئله برای عموم کار دشواری است. ادغام کردن محولات با یکدیگر می تواند تاثیر مستقیم بر قیمت نهایی آن بگذارد.
3. محل کاشت
منطقه و کشور کاشت محصولات یکی از عوامل موثر بر قیمت گذاری مواد غذایی است زیرا یک سری از مناطق به دلیل داشتن خاک حاصلخیر، آب و هوای مناسب، رطوبت کافی و … از محصولات باکیفیت تری برخودار هستند و به همین علت از قیمت بالاتری برخودار می باشند.
4. یک اندازه بودن دانه ها
یکی از نشانه هایی که می توان با استناد به آن از کیفیت محصولات با خبر شد، یک اندازه بودن دانه های آن ها است. هر چقدر در محصول انتخابی دانه های از اندازه های متفاوت، خرد و بی کیفیت تشکیل شده باشد از قیمت آن کاسته می شود.
5. کیفیت پخت
علاوه بر ظاهر حبوبات، مواردی همچون نحوه، زمان، بافت، کیفیت پخت آن ها بر قیمت نهایی محصولات تاثیر مستقیم می گذارد.
6. نوع برند محصولات
مشتریان در هنگام خرید نوع برند محصولات تاثیر مستقیم بر ذهنشان می گذارد. بسیاری از برند ها و شرکت های به دلیل معتبر بودنشان از قمیت بالاتری برخودار هستند. همچنین حالت دیگری از قیمت ها وبرندها وجود دراد که به دلیل جذب مشتری بیشتر و کسب اعتبار در بین عموم، کالاهای خود را با قیمت مناسب تری در بازار عرضه می کنند.
7. تعیین نرخ مصوب از سوی سازمان مربوطه
تعیین نرخ مصوب یکی از راه های کنترل قیمت از سوی دولت است که در بازار آزاد اجرا می شود. این عمل اگر چه در ظاهر منجر به کاهش قیمت ها می شود اما در اصل اختلال در بازار، ضرر برای تولیدگنندکان و تغییر کیفیت محصولات با خود به همراه دارد.
نگاهی به خواص مصرف حبوبات
از آن جایی که حبوبات دارای منابع مغذی بسیاری همچون فیبر، اسید آمینه، مواد معدنی، کلسیم، پروتئین، ویتامین های B، در درون خود ای داده اند،برای سلامتی بدن از اهمیت بالایی برخودار هستند. همچنین این دانه های اعجاب انگیز میتوانند در درمان و پیشگیری از ابتلا شدن بسیاری از بیماری از جمله کاهش کلسترول در سطح خون، تنظیم قند و فشارخون، افزایش باکتری های مفید در روده و … تاثیر گذار باشند. در این مطلب سعی داریم خواص انواع مختلف حبوبات را به صورت جداگانه برایتان باز گو کنیم.
1. خواص موجود در انواع لوبیا
لوبیا یکی از حبوبات پرطرفدار در بین عموم مردم محسوب می شود که ارزش غذایی و درمانی بسیاری را در درون خود جای داده است. این حبوبات مغذی از هفت نوع تشکیل شده که در ادامه مقاله، تمامی آن ها را به همراه خواص مربوط به خود دسته بندی کرده ایم.
– لوبیا قرمز
- تقویت حافظه
- کمک به درمان یبوست
- تقویت سیتسم ایمنی
- تنظیم قندخون
- تنظیم فشار خون
- کمک به کاهش میگیرن
- حفظ سلامت پوست و مو
- کمک به کاهش وزن
- خاصیت ضد پیری
- پاکسازی معده و شکم
- حفظ سلامت قلب و عروق
- ترمیم بافت های آسیب دیده
- کمک به کاهش آسم
- کاهش خطر ابتلا به سرطان
- کمک به درمان سندروم روده تحریک پذیر
- درمان روماتیسم مفصلی
- کمک به درمان آب مروارید
– لوبیا چیتی
- جلوگیری از خشکی پوست
- پاکسازی بدن
- درمان مشکلا هضم
- کمک به درمان یبو ست
- بهبود شریان ها و رگ های خونی در بدن
- حفظ سلاکمت مادر و جنین در دوران بارداری
- تنظیم قند خون
- حفظ سلامت پوست و مو
- کاهش خطر حمله قلبی
- بهببود سیستم ایمنی
- تامین کولین در سطح بدن
- بهبود حفظ سلامت قلب و عروق
- مفید در دوران بارداری
- جلوگیری از ابتلا به سرطان معده
- تقویت حافظه
- خاصیت سم زدایی در سطح بدن
- کاهش خطر ابتلا به نقرص
- کاهش کلسترول
– لوبیا چشم بلبلی
- بهبود وضعیت استخوان ها
- حفظ سلامت پوست و مو
- جلوگیری از کم خونی
- کاهش ابتلا به سرطان
- تنظیم خواب
- کنترل سطح کلسترول در بدن
- تقویت سیستم ایمنی
- درمان یبوست
- جلوگیری از ریزش مو
- کمک به درمان دیابت
– لوبیا سفید
- بهبود گردش خون
- کمک به رشد و ترمیم سلول های آسیب دیده
- دارای خواص آنتی اکسیدانی
- پیشگیری از ابتلا به دیابت
- کمک به بهبود هضم مواد غذایی
- کاهش خطر ابتلا به سرطان
- بهبود سلامت قلب و عروق
- جوان سازی پوست و صورت
- کمک به درمان یبوست
- لاغری و کاهش ورن
- پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون
- کمک به درمان کم خونی
- منبع طبیعی پروتئین
- کاهش کلسترول و چربی در خون
- تمظیم فشار خون
– لوبیا سیاه
- جلوگیری از ریزش مو
- کاهش احتمال نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری
- کاهش ابتلا به آلزایمر و پارکینسون
- تنظیم فشار خون
- تنظیم قند خون
- کمک به بهبود به سلامت قلب و عروق
- درمان کم خونی
- منبع قوی پروتئین گیاهی
- کمک به بهبود هضم مواد غذایی
- جلوگیری از ابتلا به سرطان
- کمک به کاهش وزن
– لوبیا کشاورزی
- کمک به رشد عضلات
- تقویت کننده استخوان ها
- پاکسازی معده
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
- حفظ سلامت قلب و عروق
- کمک به حفظ سلامت پوست و مو
- درمان کم خونی
- کاهش حرارت در سطح بدن
- منبع فیبر و پروتئین
- کمک به درمان یبوست
- پیشگیری از ابتلا به کبد چرب
– لوبیا عروس
- تنظیم کلسترول در سطح خون
- درمان یبوست
- حفط سلامت قلب و عروق
- کنترل قندخون
- کمک به درمان کم خونی
- افزایش انرژی در سطح بدن
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- درمان حساسیت به سولیفت ها
2. خواص موجود در نخود
- تنظیم خواب
- جلوگیری از بروز سنگ کلیه
- حفظ سلامت استخوان ها
- بهبود سلامت قلب و عروق
- تنظیم قند خون
- رفع موی زائد در صورت
- حفظ سلامت پوست و مو
- درمان کننده لکودرما
- سرشار از کلسیم
- کنتزل دیابت
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- درمان شوره سر
- درمان عفونت های قارچی
- پیشگیری از ابتلا به سرطان
- درمان بیماری یرقان
- سرشار از آهن و منگز
- بهبود وضعیت سیستم ایمنی
- پاکسازی کبد
3. خواص موجود در ذرت
- تنظیم فشار خون
- کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
- مفید در دوران بارداری و شیر دهی
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- درمان کم خونی
- پیشگیری از ابتلا به سرطان
- مناسب برای افراد مبتلا سلیاک
- کاهش خطر ابتلا به آب مروارید
- درمان یبوست
- تقویت سیستم ایمنی
- بهبود وضعیت معده دستگاه گوارش
- حفظ سلامت پوست و مو
- تقویت افزایش رشد مو
- حفظ سلامت قلب و عروق
- ترمیم کننده بافت های آسیب دیده در سطح بدن
- تامین کننده انرژی
4. خواص موجود در عدس
- حفظ سلامت پوست و مو
- بهبود سوخت و ساز در بدن
- مفید برای سیستم عصبی
- سرشار از آهن
- کاهش اشتها و کنترل وزن
- کنترل دیابت
- کمک به تولید ماهیچه
- حفظ سلامت قلب و عروق
- پیشگیر از ابتلا به تصلب شریان
- جلوگیری از ابتلا به سرطان
- کمک به حفظ سلامت مادر و جنین در دوران بارداری
- درمان کننده بیماری سلیاک
- پیشگیری از کم خونی
- حفظ سلامت مغز در بدن
- تقویت کننده سیستم ایمنی
- کمک به درمان یبوست
- پاک کننده کبد
5. خواص موجود در بادام زمینی
- تنظیم قند خون
- کمک به جذب کلسیم
- کاهش خطر ابتلا به سرطان
- محافظت در برابر ابتلا به بیماری آلزایمر
- مبارزه با افسردگی
- بهبود حفظ سلامت استخوان ها
- مراقبت از پوست و مو
- کمک به حفظ سلامت قلب و عروق
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- درمان کبد چرب
- تنظین فشار خون
- درمان یبوست
- کمک به رفع کم خونی
6. خواص موجود در برنج
- کنترل سطح اشتها و کاهش وزن
- جلوگیری از ابتلا به سرطان
- مراقبت از پوست و مو
- کاهش خطر ابتلا به سرطان
- ادرار آور
- حفط سلامت سیستم گوارشی
- بهبود متابولیسم در سطح بدن
- تقویت حفظ سلامت قلب و عروق
- درمان کننده روده تحریک پذیر
- کنترل سطح مایعات در بدن
- جلوگیری از کم خونی
- کاهش خطر ابتلا به بواسیر
- کمک به حفظ سلامت کلیه ها
- پیشگیری از پوکی استخوان
- جلوگیری از فشار خون بالا
- ترمیم بافت های آسیب دیده در بدن
- تنظیم کننده دمای بدن
- کمک به درمان میگرن
جدول ارزش غذایی انواع حبوبات
انسان ها همواره برای داشتن رژیم غذایی سالم نیازمند اطلاع از کالری، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ، چربی، مواد معدنی و… موجود در هر ماده غذایی هستند تا در هنگام خرید یا پخت غذا مواد مورد نیاز بدن برای تولید انرژی و رشد بدن را تامین نمایند. با توجه به این موضوع که حبوبات از ارزش غذایی بسیار بالایی برخودار می باشند در ادامه به بررسی جزئی تر هر یک از آن ها می پردازیم.
ارزش غذایی لوبیا
همان طور ذکر شد، لوبیا از انواع مختلفی تشکیل شده است که هر یک به صورت جداگانه دارای ارزش غذایی مخصوص به خود می باشند. این دسته از حبوبات سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها می باشند که به تقویت سیستم ایمنی بدن مفید هستند. دانه های لوبیا به طور عمده ا زکربوهیدرات و فیبر تشکیل شده است که می توان آن ها را یک ابر پروتئین برای مصرف روزانه در رژیم غذایی به شمار آورد. کالری و مواد مغذی در انواع لوبیا به شرح زیر است:
- 100 گرم لوبیا قرمز : 330 کالری
- 100 گرم لوبیا چیتی : 347 کالری
- 100 گرم لوبیا چشم بلبلی : 336 کالری
- 100 گرم لوبیا سفید : 333 کالری
- 100 گرم لوبیا سیاه : 339 کالری
- 100 گرم لوبیا کشاورزی : 333 کالری
- 100 گرم لوبیا عروس : 338 کالری
ارزش غذایی 100 گرم لوبیا در انواع مختلف | |
مواد مغذی | میزان ارزش |
چربی کل |
|
کربوهیدرات |
|
پروتئین |
|
قندها |
|
کربوهیدرات خالص |
|
کلسیم |
|
مس |
|
آهن |
|
منیزیم |
|
فسفر |
|
پتاسیم |
|
سلنیوم |
|
سدیم |
|
روی |
|
آب |
|
کلسترول |
|
ویتامین B1 |
|
ویتامین B2 |
|
ویتامین B3 |
|
ویتامین B6 |
|
ویتامین B9 |
|
ویتامین B12 |
|
ویتامین C |
|
ویتامین E |
|
ویتامین K |
|
ویتامین A |
|
ویتامین D |
|
ارزش غذایی نخود
نخود به دلیل داشتن مقدار بالای مواد مغذی و ویتامین در ازای کالری نبستا پایینی که دارد، گزینه مناسبی برای تمام افرادی که می خواهند یک رژیم غذایی سالم را در زندگی خود داشته باشند به شمار می روند. جدول ارزش غذایی و کالری موجود در ابن دانه پرخاصیت عبارت است از:
- 100 گرم نخود : 364 کالری
ارزش غذایی 100 گرم نخود | |
مواد مغذی | میزان ارزش |
چربی کل | ۶ گرم |
کربوهیدرات | ۶۱ گرم |
پروتئین | ۱۹ گرم |
قند ها | ۱۱ گرم |
کربوهیدرات خالص | 44 گرم |
کلسیم | 100 میلی گرم |
مس | 0.85 میلی گرم |
آهن | 24 میلی گرم |
منیزیم | 115.00 میلی گرم |
فسفر | 366.00 میلی گرم |
پتاسیم | 875.00 میلی گرم |
سلنیوم | 8.20 میکروگرم |
سدیم | 24 میلی گرم |
روی | 3.43 میلی گرم |
آب | 11.53 گرم |
کلسترول | — |
ویتامین B1 | 0.48 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.21 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.54 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.54 میلی گرم |
ویتامین B9 | 557.00میکروگرم |
ویتامین B12 | — |
ویتامین C | 4 میکروگرم |
ویتامین E | 0.82 میلی گرم |
ویتامین K | 9 میکروگرم |
ویتامین A | 3 میکروگرم |
ویتامین D | — |
ارزش غذایی ذرت
ذرت یکی از غلات پرطرفدار در سر تا سر جهان به شمار می رود که به دلیل داشتن مقدار بالای فیبر و بسیاری از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی یک گزینه مناسب برای قرار دادن در رژیم غذایی می باشد. جدول مواد مغذی و کالری موجود در این خوراکی محبوب در ادامه مقاله درج شده است :
- 100 گرم ذرت پخته : 96 کالری
- 100 گرم پاپ کورن : 375 کالری
ارزش غذایی 100 گرم ذرت و پاپ کورن | ||
مواد مغذی | ذرت پخته | پاپ کورن |
چربی کل | 1.50 گرم | 4.54 گرم |
کربوهیدرات | 20.98 گرم | 77.90 گرم |
پروتئین | 3.41 گرم | 12.94 گرم |
قندها | 4.54 گرم | 0.87 گرم |
کربوهیدرات خالص | — | — |
کلسیم | 3.00 میلی گرم | 7.00 میلی گرم |
مس | 0.05 میلی گرم | 0.26 میلی گرم |
آهن | 0.45 میلی گرم | 5.07 میلی گرم |
منیزیم | 26.00 میلی گرم | 144.00 میلی گرم |
فسفر | 77.00 میلی گرم | 358.00 میلی گرم |
پتاسیم | 218.00 میلی گرم | 329.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.20 میکروگرم | — |
سدیم | 253.00 میلی گرم | 8.00 میلی گرم |
روی | 0.62 میلی گرم | 3.08 میلی گرم |
آب | 73.41 گرم | 3.32 گرم |
کلسترول | — | — |
ویتامین B1 | 0.09 میلی گرم | 0.10 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.06 میلی گرم | 0.08 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.68 میلی گرم | 2.31 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.14 میلی گرم | 0.16 میلی گرم |
ویتامین B9 | 23.00 میکروگرم | 31.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | — | — |
ویتامین C | 5.50 میلی گرم | — |
ویتامین E | 0.09 میلی گرم | 0.29 میلی گرم |
ویتامین K | 0.40 میکروگرم | 1.20 میکروگرم |
ویتامین A | 13.00 میکروگرم | 10.00 میکروگرم |
ویتامین D | — | 0.00 میکروگرم |
ارزش غذایی عدس
یکی از حبوبات پر مصرف و بسیار مفید در سفره های ایرانی عدس محسوب می شود که از سرشار از مواد معدنی، پروتئین و فیبر است. لازم است بدانید یک فنجان عدس پخته شده حاوی بیشتر از یک سوم نیاز روزانه آهن، بدون نیاز به خوردن گوشت حیوانی را تامین می کند. جزئیات کالری و ارزش غذایی این حبوبات اعجاب انگیز مطابق با جدول زیر است:
100 گرم عدس : 353 کالری
ارزش غذایی 100 گرم عدس | |
مواد مغذی | میزان ارزش |
چربی کل | 1.1 گرم |
کربوهیدرات | 63 گرم |
پروتئین | 25 گرم |
قندها | 2 گرم |
کربوهیدرات خالص | — |
کلسیم | 35 میلی گرم |
مس | 0.75 میلی گرم |
آهن | 6.5 میلی گرم |
منیزیم | 47.00 میلی گرم |
فسفر | 281.00 میلی گرم |
پتاسیم | 677.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.10 میکروگرم |
سدیم | 6.00 میلی گرم |
روی | 3.27 میلی گرم |
آب | 8.26 گرم |
کلسترول | — |
ویتامین B1 | 0.873 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.211 میلی گرم |
ویتامین B3 | 2.605 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.540 میلی گرم |
ویتامین B9 | 479.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | — |
ویتامین C | 4.5 میلی گرم |
ویتامین E | 0.49 میلی گرم |
ویتامین K | 5.0 میکروگرم |
ویتامین A | 2.00 میکروگرم |
ویتامین D | — |
ارزش غذایی بادام زمینی
بادام زمینی یک منبع فوق العاده برای جذب پروتئین گیاهی می باشد که به دلیل کربوهیدارت پایین و مواد مغذی و معدنی بسیار بالا از ارزش غذایی بالایی برخودار می باشد. از دیگر نکات مثبت مصرف این خوراکی خوشمزه، وجود چربی های غیر اشباع سالم در درون این دانه است که از مواد ضروری و مفید برای رشد و سلامت بدن به شمار می رود. جزئیات مربوط به کالری و ارزش غذایی بادام زمینی طبق مندرجات جدول زیر اندازه گیری می شود :
- 100 گرم بادام زمینی : 567 کالری
ارزش غذایی 100 گرم بادام زمینی | |
مواد مغذی | میزان ارزش |
چربی کل | 49 گرم |
کربوهیدرات | 16 گرم |
پروتئین | 26 گرم |
قند ها | 4.7 گرم |
کربوهیدرات خالص | 7.63 گرم |
کلسیم | 92 میلی گرم |
مس | 1.14 میلی گرم |
آهن | 4.58 میلی گرم |
منیزیم | 168.00 میلی گرم |
فسفر | 376.00 میلی گرم |
پتاسیم | 705.00 میلی گرم |
سلنیوم | 7.20 میکروگرم |
سدیم | 18.00 میلی گرم |
روی | 3.27 میلی گرم |
آب | 6.50 گرم |
کلسترول | — |
ویتامین B1 | 0.640 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.135 میلی گرم |
ویتامین B3 | 12.066 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.348 میلی گرم |
ویتامین B9 | 240.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | — |
ویتامین C | — |
ویتامین E | 8.33 میلی گرم |
ویتامین K | — |
ویتامین A | — |
ویتامین D | — |
ارزش غذایی برنج
برنج یکی از محصولات غذایی پرمصرف و پرطرفدار در سبد غذایی خانوار های ایرانی محسوب می شود که سرشار از خواص و ویتامین های مختلف است. در ادامه کالری و جزئیات مربوط به این مواد غذایی درج شده که می توانید با استفاده از آن میزان مجاز و متناسب مصرف آن را برای خودتان تعیین نمایید.
100 گرم برنج : 367 کالری
ارزش غذایی 100 گرم برنج | |
مواد مغذی | میزان ارزش |
چربی کل | 3.2 گرم |
کربوهیدرات | 76 گرم |
پروتئین | 7.5 گرم |
قند ها | 0.7 گرم |
کربوهیدرات خالص | 72.65 گرم |
کلسیم | 9 میلی گرم |
مس | 0.30 میلی گرم |
آهن | 1.29 میلی گرم |
منیزیم | 116.00 میلی گرم |
فسفر | 311.00 میلی گرم |
پتاسیم | 250.00 میلی گرم |
سلنیوم | 17.10 میکروگرم |
سدیم | 5.00 میلی گرم |
روی | 5.00 میلی گرم |
پروتئین | 7.54 گرم |
آب | 11.8 گرم |
کلسترول | — |
ویتامین B1 | 0.541 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.095 میلی گرم |
ویتامین B3 | 6.494 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.477 میلی گرم |
ویتامین B9 | 23.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | |
ویتامین C | |
ویتامین E | 0.60 میلی گرم |
ویتامین K | 0.6 میکروگرم |
ویتامین A | — |
ویتامین D | — |
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.