قیمت عمده خشکبار
یک باور اشتباه در بین اکثریت مردم وجود دارد که فکر می کنند، خشکبار فقط به آجیل های موجود در بازار منتهی می شود، اما در واقع باید گفت این عقده غلط می باشد. بسیاری از محصولات اعم از میوه های خشک، انواع حبه ها، گونه های مختلف خرما و… شامل دسته بندی خشکبار محسوب می شوند، که هر کدام با توجه به کیفیت خود از قیمت های مختلفی برخودار هستند. در این مقاله قصد داریم به صورت جزئی به معرفی، قیمت گذاری و خواص موجود در هر یک از محصولات موجود در دسته بندی خشکبار به صورت جداگانه بپردازیم.
لیست قیمت انواع خشکبار
عوامل متعددی در قیمت محصولات تاثیرگذار هستند که کیفیت یکی از فاکتور های مهم در آن ها به شمار می رود. امروزه پهنای خدمات اینترنتی گسترش یافته و امکان خرید بیشتر محصولات به صورت آنلاین برای تمامی افراد جامعه فراهم شده است. لازم به ذکر است خشکبار هم از قائده مسثنی نمی باشد و کسانی که قصد خرید این محصولات را دارند می توانند با مراجعه به سایت های موجود در کم ترین زمان از تمامی قیمت ها و کیفیت ها مطلع شوند و یک خرید راحت را تجربه نمایند. در ادامه مقاله لیست قیمت تمامی خشکبار با کیفیت موجود در بازار درج شده است که شما می توانید با مقایسه آن ها، اقدامات مورد نیاز خرید خود را انجام دهید.
لیست قیمت انواع خشکبار | |
نوع خشکبار | لیست قیمت بر حسب ک کیلو گرم |
آجیل |
|
پسته |
|
فندوق |
|
گردو |
|
بادام |
|
بادام زمینی |
|
بادام هندی |
|
تخمه آفتاب گردان |
|
تخمه کدو |
|
تخمه هندوانه |
|
تخمه ژاپنی |
|
نخود چی |
|
کشمش |
|
سنجد |
|
خرما |
|
زرشک |
|
عناب |
|
مویز |
|
میوه خشک |
|
برگه خشک |
|
مغز هسته میوه |
|
حبه |
|
سنجد |
|
آشنایی با انواع خشکبار
خشک بار به انواعی از میوه ها، آجیل ها و مغز دانه در بین عموم شناسایی می شوند که با استفاده از روش سنتی و صنعتی خشک می شوند، و به خاطر داشتن ارزش غذایی بسیاری بالایی که در درون خود جای داده اند، به عنوان یک مواد مصرفی ضروری برای حفظ و بهبود سلامتی مورد استفاده قرار می گیرند. می توان گفت به صورت کلی این محصولات در کلیه این محصولات مقدار زیادی کربوهیدارت، فسفر، کلسیم، ویتامین، پروتئین و … مواد مغذی فراوانی وجود دارد که در ادامه به بررسی جزئیات و انواع هر یک از آن ها به صورت جداگانه پرداخته است.
آجیل
آجیل در واقع به مخلوطی از میوه های خشک شده برخی درختان گفته می شود که از انواع مختلفی برخودار می باشد. آجیل ها به دلیل طعمی بی نظیری که در درون خود جای داده اند، طرفداران بی شماری را در دنیا مجذوب خود کرده اند البته ناگفته نماند که این تنها دلیل محبوبیت آن ها نیست. دانه های آجیل به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی، اهمیت بالایی در رژیم غذایی تمامی انسان ها دارند. با کمی اغراق می توان گفت عملکرد این دانه ها در بدن، همانند یک مولتی ویتامین می باشد و کارشناسان تغذیه مصرف آجیل را به تمامی سنین برای حفظ سلامتی پیشنهاد می کنند. انواع آجیل های موجود در بازار به شرح زیر می باشد :
- آجیل شیرین
- آجیل مخلوط
- آجیل چهار مغز شور
- آجیل پنج مغز شور
- آجیل هفت مغز شور
- آجیل چهار مغز خام
- آجیل پنج مغز خام
- آجیل هفت مغز خام
- آجیل عید نوروز
- آجیل شب یلدا
- آجیل مشکل گشا
- آجیل هندی
- آجیل فلفلی
- آجیل عربی
- آجیل استوایی
- آجیل رژیمی
پسته
یکی از معروف ترین و پر خاصیت ترین از انواع خشکبار پسته نام دارد و همان طور که همه می دانند این دانه مغزی دارای انواع مختلفی در ایران و جهان می باشد. کشور ما ایران یکی از بزرگ ترین و مهم ترین صادر کننده پسته در جهان به شمار می رود که حتی می توان گفت پسته های تولید شده در ایران از کیفیت خیلی بالایی، نسبت به رقبای خود برخودار می باشد. انواع مختلف پسته در ایران مطابق با لیست مندرج در ادامه مقاله دسته بندی شده است :
- پسته احمد آقایی
- پسته کله قوچی
- پسته اکبری
- پسته فندقی
فندق
فندق یکی از انواع مختلف خشکبار به شمار می رود که از ارزش غذایی بالایی برخودار می باشد. این میوه درختی خشک شده، بیشتر در مناطق مناطق کوهستانی رشد کرده که پس از برداشت می توان آن را به عنوان میوه مصرف نمود و پس از خشک شدن به شکل بو داده در دسته بندی آجیل و خشکبار قرار می گیرد. بزرگ ترین کشور تولید کننده فندق در سر تا سر جهان ترکیه می باشد که بیش از 75 درصد سهم تولید و صادرات این دانه مغذ یرا به خود اختصصاص داده است. از انواع فندق موجود در ایران می توان به موارد درج شده در زیل اشاره داشت :
- مغز فندق خام
- مغز فندق شور
- مغز فندق بوداده
- فندق خام با پوست
- فندق شور با پوست
- فندق بوداده با پوست
گردو
گردو در ایران و سراسر جهان از انواع مختلفی تشکیل شده است که به دلیل داشتن خواص و ویژگی های بی نظیر در درون خود، طرفداران زیادی را مجذوب خود کرده است. این دانه مغذی یک عضو جداناپذیر از سفره های ایرانی محسوب می شود که در تهیه انواع غذا های مختلفی همچون وعده های صبحانه با نون و پنیر، خورشت فسنجان، خورشت گردو، خوراک بادام و گردو و … استفاده می شود. این خشکبار پر خاصیت را به دلیل داشتن انواع زیاد و مشابه نسبت به یکدیگر، نمی توان به طور دقیق دسته بندی کرد ولی به طور کلی، تقسیم بندی موجود در بازار ایران به شرح زیر است :
- گردو کاغذی
- گردو تویسرکان
- گردو آمریکایی
- گردو خورشتی
- مغز گردو در انواع مختلف
بادام
بادام یکی از انواع میوه های خشک در دسته بندی خشکبار محسوب می شود که یکی از مهم ترین و دوست داشتنی ترین آجیل ها به شمار می رود. این دانه مغذی از انواع مختلفی برخودار است که توضیح مرتبط با هرکدام به شرح جدول زیر است :
معرفی انواع بادام | ||
دسته بندی | انواع | توضیحات |
بادام درختی | بادام پوست کاغذی / بادام سنگی / بادام ربیع / بادام منقا /بادام سفید /بادام تلخ | این نوع خشکبار که به آن بادام سنگی نیز گفته می شود. یکی دانه مغذی ای است که به دلیل قیمت مناسب آن اکثرا در آجیل های پذیرایی استفاده می شود. خلال این نوع بادام در بسیاری از غذاهای ایرانی دیده می شود |
بادام زمینی | مغز شور / مغز خام / غلاف دار شور / غلاف دار خام / فرآوری شده در طعم های مختلف | بادام زمینی یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار در جهان می باشد که جالب است بدانید در واقع این دانه مغذی نوعی حبوبات است که به دلیل طرفداران بسیاری که در انواع آجیل های مصرفی از آن استفاده می شود. |
بادام هندی | بادام هندی زرد / بادام هندی شور / بادام هندی خورد /بادام هندب روکش دار / بادام هندی شکسته / بادام هندی طعم دار / بادام هندی عسلی / بادام هندی قرمز / بادام هندی قهوه ای / بادام هندی پرسنتی / بادام هندی زعفرانی | بادام هندی که شکل طاهری همانند کلیه انسان است، سرشار از ویتامین های شگفت انگیز است. این دانه مغزی بر خلاف سایر آجیل ها، حاوی 10 درصد نشاسته می باشد که همین موضوع موجب جذی آب در بدن می شود. |
تخمه
مصرف دانه های خوراکی یکی از موارد مهم در رژیم غذایی ما انسان ها به شمار می رود که نباید ندیده گرفته شوند. تخمه های دانه های پر چربی اما از نوع سالم می باشند که معمولا به صورت بو داده یا خام مصرف می شوند. این خشکبار خوشمزه منبع غنی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند که داشتن آن ها در سبد غذایی مصرفی برای حفظ سلامت ضروری تلقی می شود. انواع و تقسیم بندی این دانه های خوراکی خوشمزه مطابق با جدول زیر است :
معرفی انواع تخمه | ||
دسته بندی | انواع | توضیحات |
تخمه آفتاب گردان | آفتاب گردان دور سفید/ آفتاب گردن شمشیری / آفتاب گردان گلپر / آفتاب گردان کچاپ | تخمه آفتاب گردان دارای طبع گرم و خشک است که خواص بسیاری همچون امگا 3، ویتامین و مواد معدنی بساری در درون خود جای داده است. |
تخمه ژاپنی | تخمه ژاپنی شور / تخمه ژاپنی گلپر | تخم ژپنی که اسم اصلی جابانی است متعلق به یکی از روستاهای شهرستان دماوند است که جابان نام دارد. این تخمه مربوط به نوعی هندوانه است که میوه آن قابل خوردن نمی باشد و فقط از تخمه های قرمز موجود در میوه استفاده می شود. |
تخمه کدو | تخمه کدو ریز یا مشهدی / تخمه کدو گوشتی شور / تخم کدو گوشتی خام / تخمه کدو گوشتی تفت داده بی نمک / مغز تخمه کدو خام / تخم کدو گوشتی گلپر / تخم کدو گوشتی مرمر زعفرانی شور / تخمه کدو مرمر شور | تخمه کدو از جمله آجیل هایی می باشد که خواص و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. این دانه مغذی به خاطر داشتن چربی های سالم، منیزیم و روی در درون خود در درمان و پیشگیری از انواع بیماری ها موثر می باشد. |
تخمه هندوانه | تخمه هندوانه شور / تخم هندوانه گلپر / تخمه هندوانه کچاپ | تخمه های سیاه موجود د رمیوه هندوانه که اکثریت ما آن ها را دور می ریزیم، یکی از خشکبار بسیار مقوی از نظر کارشناسن تغذیه محسوب می شود. |
نخودچی
نخودچی یکی از خشکبار های مقوی از زمان قدیم تا به امروز به شمار می رود که می توان از آن به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی از آن استفاده کرد. این خشکبار یکی از ارزان ترین و خوشمزه ترین نوع آجیل می باشد که می توان در طول روز به عنوان خوراکی مصرف نمود. این دانه پرخاصیت انواع ویتامین، مواد معدنی و مغذی زیادی را در در درون خود جای داده است که مصرف آن می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها کمک کننده باشد. می توان برای انواع نخود چی موجود در بازار ایران به موارد زیر اشاره کرد :
- نخودچی نمکی
- نخودچی خام
- نخودچی شیرین
- نخودچی دو آتیشه
کشمش
کشمش همان انگور خشک شده است که امروزه به دو روش صنعتی و سنتی تهیه می شود. این محصولات به خاطر داشتن مواد مغذی بسیار در درون خود، به عنوان یک میان وعده سالم در رژیم های غذایی مختلف کاربرد دارند. همان طور که می دانید انگور از انواع گوناگونی بهره مند می باشد، در نتیجه کشمش نیز از اقسام مختلفی برخودار است اما به طور کلی می توان تقسیم بندی آن ها را مطابق با جدول زیر معرفی نمود :
معرفی انواع کشمش | ||
دسته بندی | انواع | توضیحات |
مویز | مویز بدون هسته / مویز با هتسه / مویز سیاه | کشمش سیاه یا همان مویز در دونوع بدون دانه و با دانه تولید می شوند که یکی از گزینه های بسیار مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن بشمار می رود. |
کشمش پلویی | کشمش پلویی طلایی / کشمش پلویی زرد / کشمش پلویی سیاه / کشمش پلویی قرمز / کشمش پلویی آفتابی | کشمش پلویی که نام دیگر آن کشمش قرمز می باشد، یکی از خوشمزه ترین نوع کشمش به شمار می رود که از خشک شدن انگور قرمز بر روی خاک به دست می آید. |
کشمش کاشمر | کشمش آفتابی / کشمش مویز / کشمش تیفی / کشمش سبز قلمی | کشمش کاشمر از لحاظ مشخصات دارای رنگ سبز، زرد، دانه دار و بلند است که چون در شهر کاشمر تولید می شود به این اسم معروفیت دارد. این نوع کشمش برای کسانی که طعم عرق شدید سایر کشمش ها را دوس ندارند محبوب می باشد. |
کشمش سبز | — | کشمش سبز از خشک کردن دانه انگور سبز به دست می آید که به دوصورت زیر نور مستیم آفتاب و یا در سایه بر روی طناب آویزان می کنند، تا در جریان طبییعی هوا خشک شوند. |
کشمش تیزابی | — | کشمش تیزابی یا همان سلطانا، از فرآیند خشک شدن انگور سبز ترکی به دست می آید که یک نوع انگور بی دانه می باشد. در مقایسه با انواع دیگر، این کشمش از رنگ روشن تری برخودار می باشد و از لحاظ اندازه نیز کمی کوچک تر هستند. |
کشمش
آفتابی |
— | این کشمش از انواع انگور بی دانه تولید می شود که با نور مستقم آفتاب خشک می شوند و رنگ آن قهوه ای می باشد. کشمش آفتابی از خاصیت آنتی اکسیدان بهره مند است و برای باعث عملگرد صحیح رگ ها در بدن می شود. |
خرما
خرما یکی از میوه های شیرین است که در مناطق گرم سیری کشت آن انجام می شود. خاستگاه اصلی کشت این خشکبار خوشمزه در شور هندوستان می باشد که البته ایران نیز جزو بزرگ ترین تولید و صادر کنندگان خرما می باشد. این میوه شیرین به دلیل داشتن فیبر بالا، وجود انواع ویتامین در آن، مواد مغذی، مواد معدنی و خاصیت ضد اکسیدانی بسیار انرژی زا بوده و دارای طرفدارن بی شماری است. خرما از انواع گوناگونی برخودار می باشد که بخش عظیمی از انواع آن به شرح زیر است :
- خرما پیارم
- خرما مضافتی
- خرما گنتار
- خرما استعمران
- خرما زاهدی
- خرما شاهانی
- خرما ربی
- خرما کبکاب
- خرما آل مهتری
- خرما دگلت نور
- خرما دیری
- خرما برهی
- خرما خضراوی
- خرما مکتوم
- خرما عنبره
- خرما شکری
- خرما خاصویی
- خرما مرداسنگ
- خرما عجوه
- خرما صفوی
- خرما ساغای
- خرما انبارا
- خرما خدری
- خرما شکری
- خرما مدژول
- خرما خلاص
- …
زرشک
زرشک یکی از گیاهان بومی کشور ایران محسوب می شود که بیشترین رویش آن به مناطق کوهستانی و جنلگلی تعلق دارد. به خاطر خودرو بودن این محصول، میزان برداشت آن به عواملی همچون شرایط آب هوایی، میزان بارندگی، گرما و سرما و … بستگی دارد. ارگانیک بودن این دانه های خوشمزه باعث شده است که رنگ، طعم و مزه بهتری داشته ولی در عوض میزان عرضه آن در بازار به صورت محدود انجام می شود. برای انواع زرشک موجود در بازار می توان به موارد زیر اشاره داشت :
- زرشک سیاه
- زرشک دانه اناری
- زرشک پفکی
- زرشک کوهی
- زرشک بی دانه
- زرشک زالزالکی
- زرشک زرافشانی
عناب
عناب یکی از میوه های موجود در بازار می باشد که به عنوان خرمای چینی یا خرمای قرمز نیز شناخته می شود. این میوه به مناظق شمال آسیا تعلق دارد اما به دلیل خواص بی نظیری که دارد، امروزه در سرتاسر جهان از محبوبیت خاصی برخودار می باشد. عناب یک میوه شیرین مزه بوده که هم صورت تازه و خشک شده مورد استفاده قرار می گیرد. میوه عناب از خواص طبی متعددی برخودار است که در مکاتب طب سنتی کشور های مختلف جایگاه ویژه ای برای کمک به سلامت افراد و درمان بیماری ها دارد. این میوه خوشمزه و مقوی از انواع خاصی برخودار نیست و تنها تفاوت آن ها از یکدیگر منطقه کشت محصولات می باشد.
میوه خشک
خشک کردن میوه یکی از روش های قدیمی می باشد که امروزه مورد استقبال بسیاری از عموم مردم قرار گرفته است. در این روش میوه ها با استفاده از دستگاه های خشک کن یا قرار گرفتن در زیر نور خورشید خشک شده و به عنوان میوه خشک در بازار عرضه می شود. این محصولات خواص شگفت انگیزی را در درونخود جای داده اند و گزینه بسیار مناسبی برای مصرف میوه های خارج از فصل خود می باشد. در حال حاضر این محصولات فرآوری شده در انواع مختلفی میوه های آسیایی و استوایی در بازار قابل عرضه هستند که انواع پرطرفدار آن به شرح زیر است:
- سیب خشک
- پرتقال خشک
- توت خشک
- کیوی خشک
- زردآلو خشک
- موز خشک
- انبه خشک
- توت فرنگی خشک
- نارگیل خشک
- آلو خشک
- نارنگی خشک
- شلیل خشک
- گلابی خشک
- بلوبری خشک
- خربزه خشک
- آناناس خشک
- قیسی خشک
- و…
برگه خشک
برگه خشک در مقایسه با میوه از اندازه کوچک تر، مزه ترش تر و بافت خشک تر برخودار است و بسیاری از افراد در بازار فروش گاها این دو را به اشتباه نام گذاری می کنند. از برگه های خشک شده در برخی غذاهای ایرانی، انواع دسر و آجیل مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی اگر به طعم های ملس و بافت خشک علاقه مند هستید انتخاب شما برگه های موجود در بازار می باشد، اما اگر به دنبال طعمی شیرین بافتی گوشتالو هستید از میوه های خشک استفاده نمایید. انواع و اقاسم برگه به شرح زیر است :
- برگه زردآلو
- برگه قیسی
- برگه کیوی
- برگه هلو
مغز هسته میوه
میوه ها از جمله مواد مصرفی مهم در رژیم غذایی ما انسان ها محسوب می شوند که برخی از آن ها دارای اجزای داخلی می باشند که خوراکی می باشند اما خوردن آن ها از نظر کارشناسان تغذیه پیشنهاد نمی شود. انواع مغز هسته های قابل فروش مطابق با موارد مندرج در ادامه مقاله می باشد:
- مغز هسته زردآلو
- مغز هسته آلو
حبه میوه
حبه ها در واقع همان میوه های خشک شده هستند که پس از خورد کردن آن ها در مخلوط کن در قالب های مکعبی ریخته شده و فرآیند خشک کردن بر روی آن ها اعمال می شود. این محصولات به منظور تولید یک خوراکی لوکس و مناسب برای پذیرایی در بازار عرضه می شوند و از طرفداران بی شماری برخوردار می باشند. حبه های میوه در انواع مختلفی تولید شده اند که معروف ترین آن ها مطابق با لیست زیر است :
- حبه مخلوط
- حبه آناناس
- حبه زنجبیل
- حبه نارگیل
- حبه پاپایا
- حبه پوملو
- و…
سنجد
سنجد یکی از میوه های بسیار مفید در و پرخاصیت محسوب می شود که از زمان قدیم در سفره های خشکبار خانواده های ایرانی وجود داشته است. رشد این محصول به صورت درختی صورت می پذیر که به طور معمول در اغلب شرایط آب و هوایی قابل رشد است. این میوه پرخاصیت از انواع مندرج در ادامه مقاله بهره مند می باشد :
- سنجد سفید
- سنجد قرمز
عوامل موثر بر قیمت خشکبار
در هنگام خرید هر یک خشکبار موجود در بازار حتما این سوال در ذهن شما ایجاد شده است که، چه عواملی موجب اختلاف قیمت در بین محصولات می شود؟ برای پاسخ به این سوال، قصد داریم به بررسی هر یک از این عوامل به صورت جداگانه بپردازیم.
عوامل موثر در قیمت نهایی خشکبار | |
عوامل | توضیحات |
میزان عرضه و تقاضا | میزان درخواست برای خرید یک محصول تاثیر مستقیم بر قیمت گذاری محصولات با خود به همراه دارد و همچنین وقتی عرضه و تولید یک محصول در بازار سیر صعودی داشته باشد، قیمت آن کاهش می یابد. |
محل کشت | منطقه کشت محوصلات با توجه به شرایط آب وهوایی، میزان رطوبت، نوع خاک و… در کیفیت محصولات و قیمت آن ها تاثیر گذار می باشد. |
خالص بودن محصولات | بعضی از فروشندگان سود جو با ادغام کردن کالا های بی کیفیت در محصولاتی که از نظر ظاهری شبیه به یکدیگر هستند در قیمت نهایی محصولات اختلال ایجاد می کنند. |
یک اندازه بودن دانه | یکی از نشانه هایی محصولات با کیفیت، یک اندازه بودن دانه های آن ها تلقی می شود. به هر میزان که دانه های محصول انتخابی یک دست تر باشد، از قیمت بالاتری برخودار خواهند بود. |
نوع پخت | زمان، نحوه، بافت و کیفیت نهایی پخت محصولات تاثیر مستقیم بر قیمت گذاری آن ها دارد. |
برند محصولات | میزان اعتبار، معروفیت و تازه کار بودن برند ها بر قیمت نهایی محصولات تاثیرگذار می باشد. |
نگاهی به خواص خشکبار
آجیل و انواع خشکبار به طور کلی سرشار از فیبرف پروتئین و چربی هستند که نقش مهمی در سلامت بدن ایفا می کند. استفاده درست وبه اندازه از این مواد غذایی در رژیم غذایی روزانه میتواند فواید مزایای بسیاری مطلوبی برای همگام به ارمغان بیاورد. در ادامه این مقاله به بررسی خواص کلی انواع آجیل و خشکبار پرداخته شده است که با مطالعه آن ها می توانید بهترین گزینه ها را برای حفظ سلامتی خود انتخاب کنید.
آجیل
- کمک به حفظ سلامت اندام حیاتی
- سرشار از مواد معدنی
- منبع غنی از آنتی اکسیدان
- کنتزل اتشها و کاهش وزن
- ایجاد سطح تعادل کلسترول در بدن
- کاهش خطر ابتلا به دیابت
- کاهش ایجاد التهابات در اندام های داخلی
- منبع غنی از فیبر
- کنترل فشار خون
- کمک به درمان کبد چرب
پسته
- سرشار از آنتی اکسیدان
- مبع غنی برای دریافت آهن
- کمک به حفظ سلامت پوست و مو
- کنتزل اشتها و کاهش وزن
- سرشار از فیبر
- کمک به رشد کودکان
- حفظ سلامت رگ و شریان های خونی
- کمک به حفظ سلامت جنین و مادران باردار
- کنترل قند خون
- سرشار از آمینو اسید و پروتئین های گیاهی
- کاهش خطر ابتلا به بیماری ماکولا
- تقویت سیستم ایمنی و عصبی
- کاهش خطر ابتلا به عفونت
فندق
- کمک به حفظ سلامت پوست و مو
- کاهش سطح چربی خون
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- کاهش خطر ابتلا به دیایت
- کمک بهدرمان دیابت
- کمگ به درمان بیماری کم خونی
- منبع غنی برای جذب پروتئین
- کمک به عملکرد روده
- ترمیم سلول های آسیب های در بدن
- بهبود وضعیت کلسترول خون
- کمک به حفظ اندام حیاتی
- پیشگیری از ابتلا به سرطان
- تقویت حافظه
- کم به حفظ و تقویت استخوان ها
گردو
- کمک به حفظ سلامت قلب و عروق
- بهبود تنظیم خواب
- کنترل فشار خون
- تقویت سیستم گوارش
- تقوبت حافظه
- کنترل قند خون
- سرشار از آنتی اکسیدان
- حفظ سلامت کبد
- درمان کبد چرب
- ایجاد میل و افزایش وزن
- درمان استرس و افسردگی
- کاهش خطر ابتلا به سرطان
- کاهش کلسترول خون
- جلوگیری از تشکیل سنگ کیسه صفرا
- پیشگیری از لخته شدن خون
بادام
خاصیت انواع بادام | |
انواع بادام | خاصیت ها |
بادام درختی |
|
بادام زمینی |
|
بادام هندی |
|
تخمه
خاصیت انواع تخمه | |
انواع بادام | خاصیت ها |
تخمه آفتاب گردان |
|
تخمه ژاپنی |
|
تخمه کدو |
|
تخمه هندوانه |
|
نخود چی
- بهبود سلامت قلب و عروق
- پیشگیری از ابتلا به سرطان
- تنظیم گوارش
- بهبود عملکرد مغز
- کنترا اشتها وکاهش وزن
- مقابله با کم خونی
- کاهش کلسترول بد خون
- تنظیم فشار خون
- بهبود و حفظ سلامت استخوان
- کمک به عضله سازی
- حفظ و بهبودسلامت سیستم عصبی
- جلوگیری از نقص لوله عصبی
- کمک به درمان خونی
کشمش
- تنظیم و کاهش قند خون
- بهبود وضعیت دستگاه گوارش
- تقویت سیستم ایمنی
- حفظ سلامت چشم ها
- مفید در دوران بارداری
- حفظ سلامت پوست و مو
- کاهش خطر ابتلا به دیابت
- کنترل فشار خون
- سم زدایی کبد
- تنظیم خواب و کمک به درمان بی خوابی
- درمان یبوست
- کاشه خطر ابتلا به سرطان
خرما
- کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمز
- منبع غنی برای دریافت آهن
- سرشار از آنتی اکسیدان
- دارای خاصیت ضدالتهابی
- کاهش خطر ابتلابه بیماری شب کوری
- تقویت کننده سیستم ایمنی
- منبع غنی برای دریافت منیزیم
- کمک به سم زدایی در بدن
- بهبود سلامت قلب و عروق
- کمک به درمان یبوست
- تنطیم فشار خون
زرشک
- موثر در چربی سوزی
- سرشار از مواد مغذی
- تنطیم فشار خون
- بهبود و حفظ سلامتی کبد
- حفظ سلامت پوست و مو
- کاهش خطر ابتلا به دیابت
- کمک به حفظ سلامت دندان ها
- دارای خاصیت ضد سرطانی
- حفظ سلامت چشم ها
- تحریک کننده تولید گلبول سفید در خون
- موثر در درمان گلودرد
- کمک به حفظ سلامت قلب و عروق
- دارای خاصیت ضد اکسیدانی
- تقویت کننده سیستم ایمنی در بدن
- بهبود و حفظ سلامت دستگاه گوارش
- کمک به درمان بیماری اسهال
- پاک سازی و سم زدایی کیسه صفرا و کبد
عناب
- کمک به تنظیم خواب و درمان بی خوابی
- حفظ و بهبود سلامت قلب
- درمان یبوست
- تنظیم گردش خون
- تقویت سیستم ایمنی
- موثر در کاهش التهابات
- کمک به کاهش استرس و اضطراب
- بهبود استحکام استخوان
- کمک به تثبت وزن
- بهبود سلامت وضعیت تخمندان ها
- کاهش خطر ابتلا به سرطان و کمک به درمان آن
- حفظ سلامت پوست و مو
- کاهش قند خون و تثبیت آن
- بهبود سلامت مغز و مبارزه با بیماری آلزایمر
مویز
- بهبود گردش خون در بدن
- تقویت سیستم ایمنی
- سم زدایی در بدن
- کمک به حفظ سلامت پوست و مو
- درمان یبوست
- کاهش درد های ناشی از التهابات
- کمک به درمان روماتیسم
- موثر در اختلالات خواب
- کنترل کننده فشا رخون
- کمک به درمان بیماری کم خونی
- موثر در تقویت بینایی
- کمک به درمان عفونت های موجود در بدن
- بهبود عملکرد غدد در بدن
- ضد پوسیدگی دندان
- کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان
میوه خشک
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- کمک به درمان کم خونی
- پیشگیری از پوکی استخوان
- کنترل قند خون
- تنظیم سطح کلسترول خون
- تقویت بینایی
- کاهش فشار خون
- حفظ سلامت استخوان ها
- کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت
- بهبود عملکرد گوارش
- درمان یبوست
- جلوگیری از بروز لخته شدن خون
- حفظ سلامت پوست و مو
- کمک به درمان اختلالات روانی و افسردگی
- کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر
- تامین میزان آهن مورد نیاز بدن
برگه خشک
- بهبود مشکلات روده
- تقویت استخوان ها
- کنترل اشتها و کاهش وزن
- بهبود و حفظ سلامت قلب و عروق
- کمک به درمان مشکلات پوستی
- درمان یبوست
- تقویت بینایی مادران باردار و شیرده
- کمک به درمان بیماری کم خونی
مغز هسته میوه
- کمک به تسکین درد
- درمان بیماری موجود در مفاصل
- تنظیم فشار خون
- حفظ و بهبود سلامت قلب
- تقویت کننده مو
- کمک به درمان بیماری آنفولانزا
- کاهش خطر ابتلا به سرطان
- کمک به درمان بیماری سرطان
- کمک به درمان التهابات موجود در بدن
حبه میوه
- تقویت کننده سیتسم ایمنی
- حفظ سلامت پوست و مو
- کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت
- افزایش انرژی در سطح بدن
- کنترل قند خون
سنجد
- تقویت سیتسم ایمنی در بدن
- چاق کننده صورت
- کمک به رشد قد
- کمک به درمان کبد چرب
- بهبود جریان خون در قلب
- کاهش التهابات در بدن
- کنترل قند خون
- کنترل ریزش مو
- کاهش خطر ابتلا به بواسیر و تکرر ادرار
- کمک به درمان بیماری سندروم روده تحریک پذیر
- کمک به دفع سنگ کلیه
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.