خرید عمده لوبیا چیتی

خرید عمده لوبیا چیتی

قیمت عمده لوبیا چیتی

خرید عمده لوبیا چیتی

لوبیا چیتی یکی از محبوب ترین انواع لوبیا در بین کشور های ایران، ایتالیا، پرتغال و ترکیه بوده که به آن لوبیا رومی نیز می گویند. این محصول که در دسته حبوبات جا خوش کرده در بسیاری از سالاد و غذاها به کار برده می شود و همچنین دارای فیبر و پروتئین بسیار بالایی نسبت به سایر ارقام خود بوده به همین منظور جایگزین مناسبی برای گوشت می باشد. از قطب های تولید این نوع لوبیا در ایران می توان به استان فارس اشاره کرد چراکه این منطقه یکی از درجه یک ترین لوبیا چیتی را به بازار های ایران و جهان ارائه می دهد. اگر قصد خرید این نوع از حبوبات را دارید لازم است تا با ویژگی های آن بیشتر آشنا شده و با انتخاب سایت مناسب با خیال راحت سفارش خود را ثبت نمایید.

سفارش دهید

لیست قیمت خرید عمده لوبیا چیتی

در دسته حبوبات عواملی مانند انواع، کیفیت، زودپز بودن و همچنین وارداتی یا داخلی بودن محصول می تواند در قیمت آن نیز تاثیر گذار باشد. خریدارن این محصول می توانند با مراجعه به سایتی مطمئن به جهت خریدی با کیفیت و قیمت مناسب با یک تیر دو نشان بزنند. در ادامه می توانید مناسب ترین لیست قیمت لوبیا چینی با کیفیت بالا را مشاهده نمایید.

انواع و درجه بندی لوبیا چیتی

همانطور که گفته شد، لوبیا چیتی یکی از انواع حبوبات مغذی و پرطرفدار بوده که از آن در انواع غذا و سالاد ها استفاده می شود. اگر بخواهیم به انواع لوبیا چیتی بپردازیم می توانیم آن ها در دوسته بندی ایرانی و خارجی اعم از چین، اوگاندا، برزیل، آرژانتین، قرقیزستان، ازبکستان، افریقای جنوبی، ترکیه و …موجود در بازار قرار دهیم که از نظر ظاهر و طعم با یکدیگر تفاوت دارند. انواع ایرانی که بیشتر در نواحی در مناطق جنوب و جنوب غربی ایران، اعم  از استان های مرکزی ، لرستان ، فارس ، چهارمحال و بختیاری و نیز زنجان کشت می شود دارای کیفیت و طعم بهتری نسبت به گونه خارجی خود دارا می باشد. در ادامه به یک سری از این تفاوت ها می پردازیم:

درجه بندی انواع لوبیا چیتی
نوع ایرانی نوع خارجی
به شکل گرد و کوچک تر از نوع چینی می باشد به اشکال گرد و کشیده با دانه های درشت می باشد
رنگی روشن دارد رنگ آن مایل به قرمز تیره می باشد
از نظر وزنی سنگین تر از نوع چینی است از نظر وزنی سبک تر بوده و با ضربه لپه ها از هم جدا می شوند
دیرپز تر از نوع چینی است زودپز می باشد
پوست به راحتی جدا نمی شود پوست آن به راحتی از لپه ها جدا می شود
اندازه دانه یکسان نیست با اندازه های یکسان در بازار وجود دارد

شرایط کاشت لوبیا چیتی

گیاه لوبیا چیتی مانند سایر گیاهان نیازمند شرایطی از قبیل آب و هوا، نوع خاک، شرایط آبیاری و… برای رشد و محصول دهی بوده که در ادامه به آن ها می پردازیم:

  • خاک این گیاه می بایست دارای عمق زیاد و سطح نرمی باشد بنابراین به منظور از بین بردن علف های هرز، نرم کردن خاک، زیر رو کردن خاک و بردن بقایای گیاهان به اعماق زیرین و… لازم است زمین پس از عمل کوددهی، شخم زده  شود.
  • بهترین زمان برای کشت لوبیا چیتی از 20 اردیبهت تا 15 خرداد می باشد چراکه نباید زمان گلدهی گیاه مصادف با گرما و خشکی شود. لازم به ذکر است هرچه لوبیا زودتر از نیمه اول خرداد کشت شود میزان عملکرد آن نیز بیشتر خواهد بود.
  • مناسب ترین روش کاشت در یران برای گیاه لوبیا چیتی روش هیرم کاری و دست نشان می باشد چراکه در روش های خشکه کاری دست پاش و جوری و پشته جوانه لوبیا ممکن است در اثر سله خاک از بین برود.
  • آبیاری اول بسته به بافت خاک و اقلیم ۱۵ تا ۲۵ روز پس از کشت بوده که طی این مدت گیاهان جوانه زده و دو برگی شده اند. آبیاری دوم نیز با فاصله 8 تا 10 روز بوده و هچنین آبیاری های بعدی با فاصله 3 تا 4 روز می باشد. توجه داشته باشید که گیاه در زمان گلدهی کمبود آب نداشته باشد.
  • طی مراحل رشد می توانید از کود مناسب برای افزایش محصول و همچنین جلوگیری از آفت زدگی نیز استفاده نمایید.

نحوه کشت و برداشت لوبیا چیتی

پس از بررسی شرایط لازم برای کاشت لوبیا چیتی با فرا رسیدن زمان مناسب می توانند طی روندی که در ادامه ذکر شده است محصول خود را کشت نمایید:

کاشت و داشت لوبیا چیتی

گیاه لوبیا چیتی اغلب در مناطقی با روزهای گرم و شب های خنک بیشتر رشد کرده و گیاهی گرمادوست می باشد به همین دلیل در مناطق جنوبی کشور بیشتر کاشت می شود. کشاورزان با استفاده از روش های سنتی و مکانیزه می توانند این گیاه را کشت کرده که در ادامه به این مراحل می پردازیم:

  • ابتدا یک محیط نورگیر راانتخاب کرده که حداقل 6 ساعت در روز به آن نور مستقیم بتابد.
  • سپس می توانید ماده تلقیح لوبیا چیتی را به خاک اضافه کنید این کار ضروری نبوده اما به تثبیت نیتروژن گیاه کمک می کند.
  • قبل از کاشت لازم است بذر لوبیا چیتی را یک شبانه روز بخیسانید تا راحت تر جوانه بزند.
  • عمق کاشت دانهئها می بایست 2.5 تا 5 سانتی متر باشد.
  • حداقل فاصله گودال های کاشت لوبیا چیتی از یکدیگر 7.5 سانتی متر است.
  • در هر گودال یک بذر چیتی قرار دهید به صورتی که چشم لوبیا به طرف پایین باشد.
  • روی دانه ها را با خاک سبک یا شن ماشه بپوشانید.
  • به اندازه کافی بذرهای کاشته را آبیاری کنید.
  • در ادامه روند رشد، در صورت مشاهده هرگونه بیماری آفت آن ها با روش های دستی یا شیمیایی از بین ببرید.

برداشت لوبیا چیتی

معمولا حدود 75 تا 140 روز بعد از کاشت، کشاورزان پس از مشاهده غلاف های خشک شده درست زمانی که دانه ها 20 درصد رطوبت دارند غلاف ها را چیده و به خرمن گاه می برند تا در جای خشک و خنک خشک شده و مورد استفاده قرار بگیرند.

قیمت عمده لوبیا چیتی

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *