خرید عمده برنج خارجی

خرید عمده برنج خارجی

قیمت عمده برنج خارجی

خرید عمده برنج خارجی

برنج به عنوان یکی از اقلام اساسی و مواد تغذیه ای مهم در سراسر دنیا شناخته شده که در اقصی نقاط جهان کشت و برداشت می شود. مردم کشور ایران نیز از این محصول به عنوان یکی از اصلی ترین غذاهای خود استفاده می کنند و همین امر موجب تقاضای بالای آن در بازار شده است. بسیاری از بازرگانان به منظور تامین نیاز جامعه اقلام خارجی این محصول را وارد کشور نموده و در بسته بندی برندهای گوناگون به فروش می رسانند. از آن جایی که قیمت برنج خارجی مناسب تر از نوع ایرانی آن می باشد بنابراین بسیاری از اقشار جامعه به سمت خرید برنج وارداتی سوق داده می شوند. برای خرید این محصول لازم است که نسبت به انواع و ویژگی های هر یک از آن ها اطلاعات کافی را کسب نمایید.

(در حال حاضر امکان فروش برنج فراهم نیست)

لیست قیمت انواع برنج خارجی

همان طور که گفته شد، به منظور پاسخگویی به تقاضای بالای جامعه، انواع برنج های خارجی وارد کشور می گردد که علاوه بر کیفیت مناسب، نسبت به نوع داخلی ارزان قیمت تر نیز می باشند. البته این نرخ گذاری برحسب برند و کیفیت های موجود در بازار کمی متغیر است. در جدول زیر می توانید مناسب ترین  قیمت عمده برنج خارجی با بالاترین کیفیت موجود در بازار را مشاهده نمایید. امروزه خرید انواع برنج وارداتی از طریق سایت های معتبر با صرف کم ترین زمان و مناسب ترین قیمت صورت می گیرد اما لازم است در انتخاب فروشگاه اینترنتی دقت نمایید.

قیمت عمده انواع برنج خارجی
انواع قیمت بر حسب یک کیلو گرم
برنج هندی 35 هزار تومان
برنج پاکستانی 35 هزار تومان
برنج تایلندی 42 هزار تومان
برنج ژاپنی یا سوشی 115 هزار تومان

شناخت انواع و خصوصیات برنج های خارجی

این محصول ارزشمند و با کیفیت در بسیاری از نقاط دنیا تولید و صادر می گردد که هر کدام از ویژگی های متفاوتی برخوردار می باشند. در ادامه مقاله به منظور خرید موفق و پر سود می توانید انواع و خصوصیات هرکدام را مطالعه نموده و اطلاعات لازم را کسب کنید.

برنج هندی

این نوع برنج به دلیل قیمت مناسب و عطر و طعم خوب آن در بازار ایران همواره مورد استقبال قرار گرفته و به وفور یافت می شود. دانه های این برنج نسبت با سایر اقلام دانه بلندتر بوده که بعد از پخت نیز به یک یگر نمی چسبند و به صورت تک دانه باقی می مانند. انواع آن عبارت اند از:

  • آمبرمهر
  • بامبو
  • باسماتی
  • جاسمین
  • موگرا
  • قهوه ای
  • قرمز

برنج پاکستانی

از شناخته شده ترین نوع این برنج می توان به باسماتی اشاره نمود که در ایران نیز به راحتی یافت می شود. این نوع برنج نیز خصوصیات برنج هندی را دارا بوده و به دلیل برخورداری از عطر و طعم فوق العاده می تواند جایگزین خوبی برای انواع برنج ایرانی باشد. این نوع برنج برای افراد حساس به گلوتن بهترین انتخاب است.

برنج تایلندی

کشور تایلند پس از هند به عنوان بزرگ ترین منطقه صادر کننده برنج در دنیا شناخته شده و بیش از هزاران نوع برنج وحشی و فرآوری شده را تولید می کند که اغلب آن ها از نوع برنج سفید، برنج جاسمین و برنج چسبناک بوده و مابقی شامل برنج‌های قهوه‌ای، معطر و نیم‌جوش می باشند. نوع صادراتی به ایران برنج سفید بوده که خواص کمتری نسبت به نوع جاسمین را دارا می باشد.

برنج اروگوئه ای

این نوع برنج یکی از انواع خارجی پرطرفدار در کشور به شمار می آید که بزرگ ترین کشورهای وارد کننده آن ایران و عراق می باشند. اغلب این محصول در مناطق شرق و شمال اروگوئه کشت می شود که جایگاه 33 در جهان و 8 در آمریکای جنوبی در میان کشورهای تولید کننده برنج را از آن خود کرده است.

برنج ژاپنی

این نوع که به آن برنج سوشی نیز معروف است تنها در فروشگاه های خاص عرضه می گردد که عمده خریداران آن علاقه مندان به غذاهای کره ای، چینی و ژاپنی مانند کوفته برنجی، سرکه برنج، سوشی و… هستند. این محصول به دلیل دارا بودن دانه های کوتاه، پهن با میزان نشاسته بالا بعد از پخت حالت نرم و چسبنده ای پیدا می کند. این نوع برنج در اثر پخت بیشتر طعم شیرین تری گرفته و آب بسیار زیادی را به خود جذب می کند.

برنج آمریکایی

کشور آمریکا به عنوان یکی از بزرگ ترین کشورهای صادر کننده برنج در دنیا بعد از کشورهای هند، پاکستان و تایلند می باشد. شباهت های این نوع برنج با نوع طارم ایرانی موجب شده که بسیاری از افراد سودجو آن را به جای نوع ایرانی به فروش برسانند و از آن جایی این نوع از برنج ایرانی قیمت و کیفیت پایین تری دارد می بایست در هنگام خرید به اصل بودن برنج دقت فرمایید.

راهنمای خرید برنج باکیفیت

اگر قصد خرید برنج را دارید لازم است نسبت به نحوه تشخیص نوع مرغوب این محصول اطلاعات لازم را داشته باشید تا بتوانید با مناسب ترین قیمت، برنج با کیفیت تهیه نمایید. در جدول زیر، به منظور راهنمایی شما، راه های تشخیص برنج با کیفیت شرح داده شده است.

ویژگی های برنج خارجی اصل
برنج ظاهر یک دست دارد.
اگر پس از پختن، ریختن برنج درون پلاستیک و قرار دادن آن ماقبل نور آفتاب برنج کپک زد، نشان دهنده اصل بودن آن است و در صورت عدم بروز هیچ گونه تغییر محصول تقلبی می باشد.
دانه های برنج یک اندازه باشند.
دانه های شکسته نداشته باشد.
طی کوبیدن چند دانه از برنج اگه گرد سفید و یکدست به وجود آمد این یعنی برنج اصل بوده اما هر گونه تغییر رنگ و ناخالصی نشان دهنده نا مرغوب بودن محصول است.
دارای ظاهری شفاف و عاج مانند هستند.
رنگ دانه ها سفید رنگ بوده و زرد نباشد.
نوع مرغوب این برنج دارای عطر فوق العاده ای می باشد.
با آتش زدن برنج اگر دانه ها بسوزند نشانه تقلبی بودن آن است.
برنج اصل در آب ته نشین می شود اما نوع تقلبی آن در آب شناور خواهد ماند.

نحوه کاشت برنج های خارجی

قیمت عمده برنج خارجی

امروزه کشاورزان در سراسر دنیا با استفاده از ابزار و روش هایی زیادی بذر برنج را کشت می نمایند که در ادامه مطلب به معرفی هر یک از این متدها پرداخته شده است. اگرچه در کشورهای گوناگون بسته به شرایط آب و هوایی و همچنین امکانات موجود، روش های متفاوتی به کار گرفته می شود اما با این حال روش عمده کاشت برنج نشاء کاری یا پیوند و روش مستقیم می باشد. توجه داشته باشید که زمان کاشت برنج در مناطق حاصل خیز و پر باران در اویل فصل بهار می باشد.

نشاء کاری

مراحل تهیه جوانه، نشاء و کاشت برنج طبق دتورالعمل زیر امکان پذیر می باشد.

  • کشاورزان هر ساله مقداری از بذرهای برنج را به عنوان بذر سال آینده کنار گذاشته و نگه می دارند؛ در غیر این صورت می بایست بذر را خریداری نمایند.
  • برای جوانه زدن بذرها ابتدا آن ها را در محلول آب و نمک ریخته تا بذرهای سبک به روی آب بیایند. سپس آن ها را دور ریخته و مقدار باقی مانده را درون کیسه می ریزند و تا مدت 2 الی 3 روز درون آب قرار می دهند.
  • پس از گذشت چند روز، بذرها را از کیسه خارج کرده و بر روی زمین می ریزند تا جوانه بزند. این فرآیند تا یک هفته زمان می برد.
  • آماده سازی نشاء معمولا در قسمتی از زمین کشاورزی صورت می گیرد که کشاورزان پیش از آن می بایست نسبت به آماده سازی خاک با شخم زنی و کوددهی اقدام نموده و در اطراف زمین خزانه، جوی های پر شده از آب ایجاد کنند. جوانه ها در سطح خاک غرق آب شده قرار می گیرند و روی آن را با نایلون های بزرگ می پوشانند اما در طور روز به منظور متعادل کردن هوای داخل نایلون ها می بایست چند بار روی آن کنار زده شود. توجه داشته باشید که رشد کامل نشاء به 25 تا 30 روز زمان نیاز دارد.
  • سپس می بایست زمین خزینه را به خوبی آبیاری کرده تا نشاء ها به صورت سالم از خاک جدا شوند.
  • پس از طی این مراحل؛ کشاورزان می توانند در زمین غرق آب، نشاء کاری را به صورت کاشت کوپه ای در ردیف های منظم به انجام برسانند که این روند با روش های دستی و ماشینی انجام پذیر است. توجه داشته باشید که زمین می بایست تا عمق 3 تا 5 سانتی متری پر از آب باشد.
  • فاصله نشاء ها از یک دیگر به نوع برنج بستگی دارد و به عبارت دیگر اگر برنج پرمحصول باشد می بایست فاصله نشاء ها از یکدیگر بیشتر باشند.

روش مستقیم

گاهی اوقات کشاورزان به دلیل سختی و هزینه بر بودن نشاء کاری به کاشت روش مستقیم روی می آورند. در این روش تنها پس از شخم زنی و کوددهی، بذر را تهیه و آماده کرده و سپس در زمین خشک آماده می پاشند و در ادامه آبیاری می کنند.

نحوه برداشت برنج های خارجی

حدود سه ماه پس از کاشت نشاء ها، کشاورزان پس از مشاهده تغییر رنگ خوشه های برنج از سبز به زرد و همچنین خم شدن سر آن ها به سمت زمین می توانند نسبت به درو با روش های دستی یا با استفاده از دستگاه های ماشینی اقدام نمایند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *