آموزش مرحله به مرحله تهیه ذرت مکزیکی فست فودی ساده در منزل
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های بسیار دلپذیر در سر تا سر جهان است که اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. این خوراکی خوشمزه همچنین به موجب خواص ذرت یکی از گزینه های وسوسه انگیز پاییزی به شمار می رود که می توانید در تمام روزها به خصوص فصل های سرد به راحتی در منزل درست کنید. در این مقاله آموزش مرحله به مرحله درست کردن این خوردنی محبوب، قرار داده شده است. همان طور که می دانید خرید ذرت به صورت خرده هزینه بالایی را برای همگان به همراه دارد که بهترین راه حل برای صرفه جویی در این موضوع، روی آوردن به خرید عمده ذرت است. شما می می توانید با کلیک بر روی لینک قیمت عمده ذرت از مناسب ترین نرخ های موجود در بازار آگاه شوید.
انتخاب روش پخت ذرت مکزیکی
برای درست کردن ذرت مکزیکی ابتدا می بایست ذرت مورد نظر را انتخاب کنید و اقدامات لازم برای پختن آن را انجام دهید. امروزه 3 نوع ذرت در فروشگاه ها و مغازه ها در دسترس می باشد که روش پخت هر کدام با یکدیگر متفاوت است. روش پختن انواع ذرت به شرح زیر است:
روش دانه کردن بلال و پختن آن
اگر برای پختن ذرت مکزیکی می خواهید از بلال استفاده کنید می توانید طبق راهنمای مندرج در ادامه مقاله استفاده نمایید:
- ابتدا می بایست با استفاده از چاقو اقدامات لازم جهت دون کردن دانه های بلال را انجام دهید.
- پس از اتمام این کار، دانه ها را به خوبی با آب سرد شسته و آبکش کنید.
- دانه های ذرت را به همراه مقدار لازم آب، درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- به تعداد هر 4 بلال یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.
- مدت زمان پخت و نرم شدن دانه ها با یکدیگر متفاوت است اما به طور تقریبی این عمل نیازمند 20 الی 30 دقیقه زمان می باشد.
روش استفاده از ذرت بسته بندی یا کنسرو
اگر برای درست کردن این خوراکی خوشمزه از ذرت بسته بندی شده در فروشگاه ها و یا کنسرو آن استفاده می کنید برای پختن آن می بایست ذرت مد نظر را درون یک ظرف آب ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. حال پس از پخته و نرم شدن دانه های ذرت، آن ها را آبکش کنید. البته اگر شما از کنسرو ذرت استفاده می نمایید لازم است آن را همراه با قوطی درون آب بجوشانید. هر دو فرآیند مذکور نیازمند 20 الی 30 دقیقه زمان برای پخت هستند.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی
برای پختن این عصرانه خوشمزه در مرحله اول می بایست مواد مورد نیاز را مطابق با جدول زیر تهیه نمایید و نکته ای که و اکنون نکته ای که باید در نظر داشته باشید آن است که این مقادیر صرفا برای غذای 4 نفر می باشد.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی در منزل | |
مواد لازم | میزان |
ذرت | 500 گرم |
قارچ | 250 گرم |
پنیر پیتزا | 4 قاشق غذا خوری |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چای خوری |
نمک / فلفل | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
دستور پخت ذرت مکزیکی در منزل
روش پخت ذرت مکریکی بسیار راحت و ساده است که تمامی مراحل لازم برای درست کردن این خوراکی خوشمزه مطابق با دستور عمل زیر انجام می شود.
پخت قارچ
- ابتدا قارچ ها را به صورت خلالی خرد کرده و درون یک قابلمه قرار می دهید؛ سپس مقدار آب به آن ها اضافه کرده و درب آن را می گذارید.
- قابلمه را روی حرارت مستقیم با شعله کم قرار دهید تا قارچ ها به طور کامل پخته شوند.
پخت ذرت
- ذرت انتخابی خود را به همراه کره درون قابلمه قرار دهید و بر روی حرارت ملایم به مدت 5 الی 10 دقیقه گرم کنید تا دانه های ذرت نرم شوند.
- سپس قارچ های پخته شده را به ذرت ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن ها بخار شود.
اضافه کردن سس مایونز
- پس از آن که مخلوط ذرت و قارچ با یکدیگر به خوبی تفت دادید، سس مایونز را به همراه پودر آویشن، نمک و فلفل به ذرت مکزیکی اضافه کنید و حرارت را ملایم تر کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
اضافه کردن پنیر پیتزا
- در مرحله آخر پنیر را به محتوای قابلمه اضافه می کنید و مواد را به خوبی بهم میزنید.
- قابلمه را از روی حرارت برداشته و درب آن را بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود.
- پس از آب شدن پنیر، ذرت مکزیکی را در ظرف های مورد نظر سرو نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.